Leef jij volgens je cyclus?

Hoort visolie bij gezonde voeding
29 jan, 2021

Hoort visolie bij gezonde voedingHeb jij als vrouw ook dat je het ene moment barst van de energie en zelfvertrouwen? En het andere moment je een vaatdoek voelt die niet vooruit te branden is??

Als vrouw heb je met meerdere hormonen te maken in je cyclus. Niet alle hormonen zijn even fijn voor je🙃 (uiteraard wel belangrijk!)

Als je verstandig bent maak je gebruik van de cyclus en leef je erna.

Hoe? De eerste 2 weken van je cyclus is je oestrogeen het hoogst en ben je op je best🤗 Meer energie, je huid straalt als nooit tevoren, je bent op je knapst en bent socialer en creatiever! Beter dus om hier gebruik van te maken!! Plan dus die pittige presentatie, belangrijke meeting (of date😉) of fotoshoot tijdens deze eerste 2 weken. Gegarandeerd succes🙌.

De andere 2 weken kun je je het beste verstoppen 😉🤣 (slechtere huid, minder goed humeur, minder zelfverzekerd, minder stralend). Ik chargeer en generaliseer wellicht iets😉, want als je een gezonde leefstijl hanteert heb je veel minder last van deze twee progesteron weken!

Op mijn story gister kreeg ik veel reacties. Onder andere; “Ohhh nu snap ik dat mijn marathons soms voor geen meter willen en t andere moment wel”. Ben jij je bewust van je cyclus? En maak je er gebruik van?

Lees ook

Time to detox!🙌

Time to detox!🙌

Time to detox 🙌 De afgelopen 3 dagen heb ik de 3-daagse detox van @freciousslowjuice ondergaan. Ik zal jullie uitleggen waarom ik zo’n twee keer per jaar een detox kuurtje doe. Waarom een detox? Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan vele belastende stoffen...

Wat is insulineresistentie en wat doe je eraan?

Wat is insulineresistentie en wat doe je eraan?

Toen ik zwanger was van deze kleine knapperd werd er bij mij zwangerschapsdiabetes geconstateerd. De artsen vonden het gek, suikerziekte kwam niet in onze familie voor, ik had geen overgewicht en mijn voeding was ‘goed’. Ik werd voor de zekerheid toch nog maar naar...

Sap detox voor een gezond lichaam

Sap detox voor een gezond lichaam

Afgelopen dinsdag ben ik begonnen met een sapdetox kuur om mijn lichaam even rust te geven. Door de drukke december maand, veel stress ivm studie, wijn, chocola en veel suiker speelt de PCOS weer op. Mijn huid weer onrustiger, menstruatie die weer uitbleef en non stop...

ONTVANG GRATIS
INGRID’S INSPIRATIEMAILS

In mijn inspiratiemails geef ik tips, inzichten en deel ik handige weetjes over hoe jij de beste versie van jezelf kan worden. Vul hieronder je gegevens in ontvang Ingrid’s inspiratie maandelijks in je inbox!