Wat zeggen anderen

Ingrid heeft bij ons twee fittalks gegeven op het werk. Erg fijne presentaties waarin ze veel kennis deelt op een toegankelijke manier. Ik was van tevoren bang dat ik de diepgang zou missen maar dat was totaal niet het geval. Veel diepgang met meteen goede tips om al te starten met een gezondere levensstijl. Een aanrader voor elke werkgever om meer bewustzijn te creëren bij zowel leidinggevenden als medewerkers rondom gezondheid, hormonen en stress (preventie).

Johanna, Gemeente Achtkarspelen

(fit talk)

Ik ben nogal ‘zinnig’ qua eten, dus dat was spannend. Maar wat een wereld ging er voor mij open. En weet je wat leuk is? Ik lust veel meer gezonde voeding dan ik dacht. Nu een aantal maanden verder, heb ik een zachte buik (geen obstipatie meer), een mooie huid en bovenal heb ik veel energie en zit ik goed in mijn vel.

Anoniem

(online programma)

Na de geboorte van mijn tweede kindje herstelde ik voor mijn gevoel niet goed. Ik had allerlei vage klachten als vermoeidheid, hevige menstruaties, prikkelbaar, onrust, die ik toekende aan de slapeloze nachten en drukte met twee kinderen. Maar na twee jaar was ik nog steeds niet de oude en werden de klachten alleen maar erger. Na een bezoek aan de huisarts en wat onderzoekjes bleek er lichamelijk niets mis te zijn, toch wist ik dat het zo niet verder kon. Ik deed wat zelfonderzoek op internet en in boeken het leek erop dat mijn hormoonhuishouding uit balans was. Via IG (ik woon zelf in Brabant) kwam ik terecht bij Ingrid, ik volgde haar een tijdje en kon me helemaal vinden in haar verhaal en berichten. Ik voelde me zonder persoonlijk contact al begrepen ofzo. Ik ben nu zo dankbaar dat ik Ingrid gevonden heb en haar om hulp heb gevraagd. De begeleiding is persoonlijk, professioneel, vrolijk en doeltreffend! Ik ben echt opgeknapt, uitgerust/bijgekomen en ik geniet weer met volle teugen. Heel fijn voor mezelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ingrid geeft goed advies wat betreft voeding en suppletie en geeft daarnaast erg bruikbare en praktische tips die bij je passen. Mocht je twijfelen, doen!!

Wietske

(EMB bloedtest)

“Ingrid is ontzettend behulpzaam, geïnteresseerd en lief.

Ik begon aan dit programma vanwege een miskraam en daarbij kwam nu een burn out. Eigenlijk zou elke vrouw deze cursus moeten volgen. Ik heb het in het verleden ook bij Vivian Reijs gevolgd, maar de cursus van Vivian kan niet tippen aan die van Ingrid. Waarom? Omdat Ingrid duidelijk is, duidelijke taal spreekt en betrokken is bij je doormidden van de live q&a en dat je met al je vragen bij haar terecht kunt. De begeleiding en de Q&A’s waren geweldig. Je gaf overal antwoord op en ook van de vragen van de anderen veel geleerd.

Ingrid, je bent een moordvrouw!”

Anoniem

(online programma)

“Het online programma was erg leerzaam, zelf was ik al geïnteresseerd in het onderwerp en in voeding, dus een deel wist ik al. Toch heb ik erg veel geleerd. Wat ik met name fijn vind, is dat het lekker concreet is en dus makkelijk toe te passen in het alledaagse. Het is een combinatie van kennis en hoe je dit kunt toepassen!”

Eva

(online programma)

Ingrid gaf direct een warm welkom en fijn gevoel. Ik voelde me op mijn gemak om bij haar echt over mezelf te durven praten. Alsof ze dwars door me heen keek door middel van mijn bloed-uitslag. Best confronterend, maar door de positieve aanpak van Ingrid heb ik echt zin om aan de slag te gaan! Niet alleen qua voeding en supplementen, maar vooral kiezen voor mezelf en stress-vrij worden! Ontspanning. Ingrid haar enthousiasme, interesse, sensitiviteit en vakkennis zijn geweldig!

Lilian

(EMB bloedtest)

Waar ik bij mijn eerste zwangerschap enorm veel last had van vergeetachtigheid en neerslachtigheid had ik bij mijn tweede zwangerschap nergens last van. Ik ben zo blij met de visolie. Ik raad het inmiddels iedereen aan!

Eva

(visolie)

Ik moet zeggen dat ik me echt stukken beter voel! Fitter, energieker, echt veel minder moe en heb zin in de dag. Ik probeer vier keer per week te sporten en elke dag te wandelen. Dit gaat me goed af en geeft me ook rust en energie.Wel is het stukje voeding nog een lastig punt voor mij dus het gaat met wat kleinere stappen. Ik merk vooral dat ik zoekende ben naar wat ik dan wel mag en kan eten en wat ik dan zelf ook lekker vind. Ik merk dat ik dan vaak te weinig eet op een dag. Wel probeer ik steeds nieuwe dingen uit en dat gaat op zich best oké maar hier kan ik zeker nog winst behalen. Stapje voor stapje zeggen we dan maar 🙂 Heb mijn oude gewoontes al wel af weten te leren en eet drie keer per dag in plaats van 6/7.

Al met al ben ik zeker al tevreden met hoe het nu gaat en hoop zo verder te groeien naar een nieuwe versie van mezelf! :))

Anoniem

(EMB bloedtest)

Ik heb de stappen in de cursus op mijn eigen tempo doorlopen en daar is het programma heel geschikt voor. De informatie is kort en bondig en gemakkelijk toepasbaar! Ideaal.

Veel kennis had ik al maar ik paste het niet of te weinig toe. Deze cursus maakte me weer bewust en ga me de motivatie om ‘het gezond(er) leven’ weer op te pakken.

De webinars vind ik echt een toegevoegde waarde. Samen met de vele info die je op de social media deelt.

Was top! Dankjewel.

Willeke

(online programma)

Wat een enorm leuke cursus! Het was prettig te lezen en heel afwisselend. Je kunt het op je eigen moment en in je eigen tijd plannen. Veel inspiratie opgedaan!! Goed om soms weer even een ‘spiegel’ voor je te krijgen, om daardoor weer de puntjes op de i te zetten.

Ik had weinig tot geen energie, veel hormonale schommelingen i.c.m. een ingewikkelde stofwisseling… Op dit moment voel ik me vele malen energieker! Daarbij ben ik zelfs een aantal kg lichter, iets dat me in jaren niet gelukt is.

Iedere vrouw kan hier voordeel uit halen! Al zijn klachten voor iedereen heel divers: je haalt jouw informatie en leert daar weer ontzettend veel van. Toepassen moet je natuurlijk zelf doen. Maar Ingrid geeft het je op een presenteerblaadje, hoe makkelijk kan het zijn? 😉

Daarnaast wekelijks een handige boodschappenlijst met originele recepten.

Marieke van Elburg

(online programma)

Ingrid, wat ben ik jou enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt betekend! Je hebt, tijdens het consult, in heel begrijpelijke taal uitgelegd wat er allemaal aan de hand was met mijn lichaam. Je benoemde mijn tekorten met de klachten die er bij hoorden, ook die waar ik me niet eens bewust van was. En wat herkende ik me daar in! Ik heb mijn eetpatroon omgegooid en mijn supplementen zijn nu zo goed als op. Wat voel ik me een ander mens: ik ben meer alert, energieker, blijer, minder prikkelbaar, meer ondernemend en leuk dat ik ook nog 8kg ben afgevallen! Mijn vriend dacht van te voren van ‘moet dit nou gaan helpen?’, maar zelfs die is verrast hoeveel verschil goede voeding kan maken. Ik tip jou aan iedereen die ik ken en geïnteresseerd is in mijn verhaal. Er is al door iemand een afspraak bij je gepland 🙂 DANK JE WEL, je bent een kei in je vak!

Alice

(EMB bloedtest)

Eten is voor mij altijd een strijd geweest, lichamelijk was er niks te zien maar in mijn hoofd was er altijd een strijd gaande, vooral groente eten was een ware kwelling. Na twee zwangerschappen van mijn prachtige dochters ontstonden er veel lichamelijke problemen, ook in gewicht kwam ik veel aan (lees 30 kilo) en zo kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Ik herkende mijzelf niet meer in wie ik ooit was. Op een zomerse dag was voor mij de maat vol, ik was met mijn gezin op het strand en ik was in mijn hoofd alleen maar bezig met hoe ik er uit zag. Dit was voor mij de druppel en toen besloot ik Ingrid een mail te doen, super spannend want ik wist dat er werk aan de winkel was.

Toch gênant om als 32 jarige geen groentes te eten. Wat mij over de streep trok was dat ik las dat ook Ingrid moeite heeft gehad met groentes eten. Als iemand mij zou begrijpen was zij dat wel!

Na het consult was ik lijfelijke huiverig, maar ook strijdvaardig, haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Het belang van gezond eten was wel aangekomen, daarnaast wil ik een goed voorbeeld zijn voor mijn dochters.

Nu zijn we 5 weken verder, weer op de weegschaal. -10 kilo!! Maar het aller- aller belangrijkste, ik ben al van zoveel klachten af: geen duizelingen, geen gewrichtspijnen, geen trillingen meer in mijn handen (we hebben serieus gedacht dat ik Parkinson had, dit zit nl ook in de familie) ik heb weer goede nachtrust en voel mij energieker dan ooit. Eten is nog een strijd maar dit keer wint mijn verstand het!!

Irma

(EMB bloedtest)

Ingrid is eerlijk, puur en heeft verstand van zaken. Ze heeft veel kennis van hormonen, gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Geen vraag is te gek en je voelt aan alles dat Ingrid je echt wil helpen. Ze zet zich voor de volle 100% in voor je!

Annemiek

(EMB bloedtest)

Het gaat goed met me, voel me energiek en beter. Dus dat is super. Ook de eerste ongesteldheid gehad en deze was nu eerder dan de afgelopen maanden en heb er eigenlijk niet zoveel last van gehad. Het wattenhoofd etc. is er eigenlijk ook niet meer. Ook ben ik niet meer benauwd/kortademig dus de pufjes uit het ziekenhuis heb ik niet meer gebruikt.
De eetbuien ‘s avonds gaan ook prima, heel af en toe nog eens even een uitschieter, maar dan merk ik dat ik er eigenlijk helemaal niet van geniet ;). En de smoothies met groenten gaan ook goed ;). Al met al gaat het dus echt de goede kant op en ben ik enorm blij!

J

(EMB bloedtest)

Bedankt voor je hulp en tips, dankzij jou voel ik me weer beter in mijn lichaam, fitter, slanker en vrijwel eczeem vrij en bijna geen last meer van de hormonale disbalans (opvliegers, nachtelijk zweten. Ik weet zeker dat als jij je toekomstige klanten met hetzelfde enthousiasme blijft begeleiden jouw klanten superblij gaan worden. Nogmaals ontzettend bedankt😘

Jeanette

(EMB bloedtest)

Ingrid heeft de stappen in Jip en Janneke taal omschreven met en dosis humor erin. Friese nuchterheid :)) Het leest prettig en je leert in iedere stap erg veel, zeker als deze leefstijl echt nieuw voor je is. Bovendien ziet het er prachtig uit en werkt het programma goed.

Ik kom van heel, heel ver. Nu is mijn hoofdpijn veel minder, menstruatie rustiger, geen opgeblazen gevoel meer, stoelgang beter en cholesterol wat verlaagd.

Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden. Vrouw, man. Maar ook zeker pubers. Hoe vroeger ze bewust worden van schade hoe beter. (Ik neem onze kinderen ook mee in het proces). En hoe mooi dat Ingrid je leert hoe het wel moet 😉

De opzet is geordend, makkelijk te lezen, en ontzettend interessant. Iedere week een feestje om de volgende module te openen!

Bij twijfel, echt doen. Je hebt 6 maanden de tijd om erin te kunnen. dus lukt het het je niet in 10 weken neem dan gewoon langer de tijd.

@thuis.bijsan

(online programma)

Waar de verhouding tussen omega6 en omega3 normaal gesproken onder de 3:1 hoort te zijn had ik een verhouding van 19,7:1 Dit betekent een groot risico op gezondheidsklachten. En dat wil ik niet. Ik ben aan de visolie gegaan en na 5 maand liet ik opnieuw mijn vetzuurbalans laten testen. Fantastisch. Wat was ik blij. Van 19,7 meer omega6 ten opzichte van omega3, naar een verhouding van 4:1 !

Nienke

(visolie)

Het resultaat is super goed te zien! Je advies en begeleiding heeft erg goed geholpen en willen we je hiervoor enorm bedanken! Johan heeft amper jeuk aan zijn voeten en de eczeem is nog minimaal (soms nog een beetje droog).

Johan

(EMB bloedtest)

Ik vond de modules super leerzaam en interessant. Wat weet jij veel van het menselijk lichaam Ingrid! Je weet het boeiend te vertellen en ook de webinars zijn leuk om te volgen.

Ik had dagelijks hoofdpijn, was vermoeid, altijd willen eten, jeuk onder de voetzolen. Ik heb het dieet 2 weken strikt gevolgd en voelde al na een week verschil. Meer energie, zin in seks kwam terug en geen suikerdips meer.

Ik heb vooral veel inzicht gekregen dat mijn lichaam me al langere tijd signalen geeft dat ik niet goed voor haar zorgde. Nu herken ik de signalen en weet ik wat me te doen staat en waarom ik sommige klachten heb

Jij als persoon straalt 1 en al positiviteit uit, dat geeft mensen al zoveel energie. De cursus is overzichtelijk en zonder al te veel grote lappen tekst is het heel duidelijk en begrijpelijk uitgelegd.

Anoniem

(online programma)

Ik heb de cursus als erg prettig en leerzaam ervaren. De recepten waren makkelijk te volgen en erg lekker. Ik had nooit gedacht dat gezond eten zo lekker kon zijn. Samen met mijn vriend hebben we de recepten gevolgd en we voelen ons beide veel fitter, energieker en gezonder. De hoofdstukken in de modules waren overzichtelijk en hier heb ik ook erg veel van geleerd. Heel waardevolle informatie.

Ik voelde me vaak energieloos, was erg moe gedurende de dag en werd altijd erg moe wakker met een pijnlijk lichaam. Dan wist ik echt niet hoe ik de dag door moest gaan komen. Ook na het eten had ik vaak een dip in mijn energielevel. Mijn lijf voelde vaak onrustig. Ik had ook vaak vage klachten.

Ik zit nu vol energie en heb geen last meer van vage klachten! Ik voel me echt veel lekkerder en heb meer zin om dingen te ondernemen! Echt een aanrader deze cursus!

Marrit

(online programma)

Mijn haaruitval is heel erg verminderd. En krijg een mooie glans. Vind het niet erg meer om mijn haar te wassen. En zie het voorin al echt weer ‘dicht’ worden. Heel erg blij mee.

Ook kan ik me beter concentreren en neem mijn energie steeds meer toe. Merk het ook aan mijn geduld. Kan het beter relativeren. Minder uitspattingen.

Dus al met al zo ontzettend blij dat ik de stap genomen heb om naar jou toe te gaan. Super bedankt voor je motiverende woorden en je adviezen.

M

(EMB bloedtest)

De cursus was prettig, toegankelijk & afwisselend. Heel waardevol

Na het volgen van het programma voel ik me fitter en energieker. Mijn huid is mooier & ik zit beter in mijn vel.

Veel nieuwe recepten geleerd, waardoor ik gemakkelijker gevarieerd kan eten en dit ook ga volhouden.

Deze structurele verandering die je zelf hierdoor creëert vind ik veel positiever dan symptoombestrijding met medicatie. Ook fijn was de clustering in thema’s en goede opbouw in de modules.

Imkje

(online programma)

Zeer prettige en laagdrempelige cursus! Op een leuke manier geschreven en Ingrid die gewoon heel fijn benaderbaar is en zorgt voor goede aanmaak van de goede hormonen 😉

Ik had huidproblemen, darmproblemen, moe, lusteloos, nooit energiek wakker worden, vetopslag buik, billen en heupen, maagzuur, hoge bloeddruk. Mijn huidproblemen zijn beter geworden en maagzuur is verdwenen.

Het heeft me heel veel inzichten gebracht! Dat het niet erg is om nee te zeggen, dat ik best een uur per week in bad mag liggen, dat gezond eten niet moeilijk is en dat ik mijn schouders naar beneden moet houden. Dat ik trots naar mezelf mag kijken en dat ik er mag zijn!

Echt een aanrader! Ingrid geeft je op een laagdrempelige manier een inkijk in wat hormonen allemaal met je doen! Een paar dingetjes wist ik maar dat er zoveel uit je hormonen voorkomt dat wist ik niet! Ze leert je hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen met eten, mindset en tijd voor jezelf!

Jacoba Oud

(online programma)

Ik voelde mij al een tijd moe, futloos en prikkelbaar(der). Daarbij ben ik het type altijd maar doorgaan en ging ik vaak over mijn grenzen. Dit resulteerde in stress, hoofdpijn en regelmatig migraine. Daar wilde ik vanaf! Ik raakte steeds meer door Ingrid geïnspireerd en melde me aan. Ik heb geleerd om anders te gaan eten, maar ook wat het nemen van goede supplementen voor me doen. Na een tijdje begon ik dit ook werkelijk te merken: ik zat veel beter in mijn vel en kreeg weer energie.

Anoniem

(online programma)

Bij Ingrid heb ik gevonden wat ik zocht. Eindelijk een vinger op de zere plek. Minder/geen migraine aanvallen meer was mijn doel. Door anders te eten en inzicht te hebben in m’n intoleranties is er al zo veel veranderd. Van 3x in de maand migraine naar 2 maanden migrainevrij! Ik raad iedereen met kwaaltjes aan om een afspraak te maken. 🙌💓

Anoniem

(EMB bloedtest)

Verder gaat het hartstikke goed met me. Ik voel me goed, hou het over het algemeen heel goed vol en mijn man eet ook grotendeels mee (en de kinderen soms). Het lukt me (weer) goed om verantwoorde keuzes te maken, meer te ontspannen, ben me veel bewuster van stress en ik zit goed in mijn vel.

T

(EMB bloedtest)

Toen ik bij Ingrid kwam had ik een hele onrustige huid met veel ontstekingen terwijl ik altijd al een hele goed huid had. Ik meende dat ik heel gezond at en dat ik gebruikte al goede huidproducten dus had geen idee wat er nog te verbeteren viel.
Super leuk gesprek gehad en veel geleerd! Ik deed dus nog best veel dingen fout. Nu ik me aan de adviezen van Ingrid houd gaat het super goed. Soms is er een feestje en eet ik wel een taartje mee maar dat merk ik dan ook meteen de dagen er na aan mijn huid.

Ik ben heel erg blij met het uitgebreide advies en dat ik merk dat het ook echt helpt. Ik kan Ingrid aan iedereen aanbevelen. En niet alleen de adviezen zijn top maar Ingrid is ook nog eens heel gezellig!

Jildau

(EMB bloedtest)

Het doel van de bloedtest was om oorzaken vinden van mijn klachten te vinden, zowel lichamelijk als psychisch.

Door de bloedtest is dit heel inzichtelijk geworden en kreeg ik duidelijk te zien wat er ‘mis’ is. Ik ben heel tevreden over het uitgebreide advies om weer in balans te komen, van supplementen tot voeding tot stressreductie.

Ik zou je zeker bij anderen aanbevelen, dat heb ik ook al gedaan 😊. Je bent professioneel, hebt veel kennis en humor! Dat laatste is niet geheel onbelangrijk gezien soms minder leuke onderwerpen.

Carlijn

(EMB bloedtest)

“Volgens mij huisarts was mijn cholesterol, mijn bloeddruk én mijn suiker, te hoog. Medicatie dus, omdat deze hoge waarden gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Mijn vrouw wilde graag dat ik eerst langs Ingrid Wassenaar zou gaan. Ik was eerst een beetje sceptisch…

Ingrid vertelde me een hoop dingen over gezondheid en je eigen invloed. Maar ook dat een pilletje de klachten onderdrukt, maar niet de oorzaak aanpakt. En daar had ze een punt. Ik moest aan de slag!

Met een uitgebreid adviesplan vertrok ik weer naar huis. Aan de visolie en vitamine D3/K2 in combinatie met de voedingsadviezen. En meer bewegen. Veel lopen. Elke dag rond de 8000 stappen.

Na 4 maanden terug naar de HA voor controle.  Die wist niet wat hij zag: ‘ Wat heb jij gedaan?! ’ ‘Visolie en Ingrid Wassenaar’, dokter. Dat doet wonderen.

Elke dag medicatie is mij bespaard gebleven. Net als de bijwerkingen ervan.”

Bert

(visolie)

Sinds ik aan de visolie zit merk ik dat mijn haren meer glanzen, mijn zicht verbeterd is en ik meer energie ervaar.

Linda

(visolie)

Ben inmiddels met m’n 6e week bezig om onder andere lactose- en glutenvrij te eten, nav m’n persoonlijke plan. Dat gaat me goed af, het valt me reuze mee!

En: voor het eerst sinds jaren val ik af. Ik weeg mezelf niet, maar heb de laatste paar weken al een paar keer de opmerking gekregen: je hebt een smaller gezicht! En; volgens mij ben je een paar kg kwijt!

Je schreef al in je plan dat zou gebeuren, maar ik durfde het al niet meer te geloven nadat meerdere specialisten dit ‘beloofd’ hadden.

M

(EMB bloedtest)

“Ik voelde me bij de uitslag voor het eerst echt gehoord en ik begrijp nu beter waar de klachten vandaan komen en wat ik er aan kan doen. Door de vakantie en feestdagen heb ik het weer een beetje laten vieren en ik merk direct dat sommige klachten terugkomen. Maar nu weet wat ik hier aan kan doen. Ik voelde me (voordat ik het weer een beetje liet vieren) veel beter; bloedneuzen verminderde, mijn stoelgang was goed en ik had bijna geen hoofdpijn meer. De vermoeidheid is nog steeds aanwezig, maar dat komt ook omdat ik daar nog iets in te doen heb (meer ontspannen, minder moeten). Ik ben 9 kilo afgevallen.”

Laura

De cursus heeft me heel veel inzicht gegeven, ik wist veel te weinig over hormonen. Ook heb ik nu meer aandacht voor ontspanning.

Ja ik raad dit iedereen aan, deze inzichten gun ik iedere vrouw!

Het enthousiasme van Ingrid en de wijze waarop het is aangeboden, is super. Ingrid heeft veel kennis en legt dit in behapbare brokken en duidelijk uit per module.

Ik ben echt meer dan tevreden. Hoewel ik me niet helemaal aan de weken heb gehouden, ben ik wel erg tevreden met wat de cursus heeft gebracht en heeft dit tot structurele veranderingen geleid. Ik heb ook inzicht in waar het beter kan (meer groente, minder chocolade en wijn).

Anoniem

(online programma)

Als erg prettige cursus. Maar het werd steeds meer een gewenning en het was heel fijn om zelf te kiezen wat op dat moment het makkelijkst was. Veel geleerd qua hormonen 🙂

Ik was moe, energieloos, snel geërgerd of geïrriteerd en stressig. Ik merk dat ik nu veel meer energie heb, fitter ben, minder snel moe. En door je mindset te veranderen ervaar ik minder irritaties en minder stress. En 15 kilo kwijt 🙂

Het was leuk opgezet. Lekker door te lezen en niet te langdradig. Ik zou deze cursus zeker aanraden! Het heeft me zoveel meer inzichten gegeven op eet gebied en wat dat met je lichaam en geest doet.

De webinars waren interessant en super handig om gelijk antwoord te krijgen op je vragen.

Anoniem

(online programma)

Mijn eczeem is duidelijk verbeterd!

Jantje

(visolie)

Mijn schildklier verbeterd. Mijn tsh is 1.8. Volgende maand weer prikken en indien weer goed, kan er gekeken worden naar afbouwen thyrax💪🏻

Qua menstruatie is het hoeveelheid bloedverlies afgenomen. Stolsels heb ik ook bijna niet meer. En ik heb nauwelijks nog klachten als rug, borsten, buikpijn.

Wat uiteraard heel leuk is en motiverend (en dat oa dankzij jou!😘) dat men zegt: “ Je bent zeker afgevallen? Oh wat zie je er goed uit, wat een energie heb je, je straalt je zit goed in je vel zeker? “ Enz. Dat is fijn om te horen.

J

(EMB bloedtest)

In het begin vond ik de cursus heel confronterend, daarna super leerzaam. Het heeft mij vooral ook veel geleerd hoe mijn karakter mij soms in de weg staat.

Zekers zou ik dit aanraden, het is toch belachelijk dat wij vrouwen ons eigen lichaam niet snappen! Dit zou een vak op school moeten zijn!

Ik vond het positief dat alles in mooie, duidelijke en behapbare modules is. Niet alles in 1 keer zoals je bijvoorbeeld wel in een boek hebt.

De begeleiding was GEWELDIG, Ingrid is zo enthousiast en vrolijk, maar ook eerlijk wanneer je zelf iets minder goed in je vel zit.

Willy

(online programma)

Ik worstelde al sinds mijn pubertijd met PMS klachten. Na mijn zwangerschap waren deze klachten heel heftig. Ik voelde me 2 weken in de maand erg ongelukkig met mezelf. Stemmingswisselingen, opgeblazen gevoel, hoofdpijn, buikpijn, acne. Ik snap dat mijn lichaam moet ontzwangeren, maar op deze manier?! Dolblij was ik dat ik in contact kwam met Ingrid. Ik had niet echt verwachtingen, maar hoopte ontzettend op vermindering van mijn klachten. Dat is zeker gelukt. Door een andere manier van leven, de juiste voeding en supplementen heb ik mijn hormonen weer in balans gekregen. Mijn huid straalt, mijn klachten zijn een stuk minder en ik ben ondertussen al 10 kilo lichter. Ik ben weer ontzettend happy met mezelf en ik raad elke vrouw die met klachten omloopt Ingrid aan, want elke vrouw verdient het om te shinen en de beste versie van zichzelf te zijn.

Anoniem

(EMB bloedtest)

Mega goede adviezen gekregen van deze altijd enthousiaste vrouw met een duidelijke missie! Inmiddels lekker in mijn vel en al een paar kilo kwijt, terwijl dat niet de voornaamste reden was van mijn bezoek. Deze dame heeft heel veel kennis in huis om jou de betere versie van jezelf te laten zijn!!!

Inge

(EMB bloedtest)

Het 10-weekse hormoonprogramma welke ik bij Ingrid heb gevolgd, hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik voelde mij al een tijd moe, futloos en prikkelbaar(der). Daarbij ben ik het type altijd maar doorgaan en ging ik vaak over mijn grenzen. Dit resulteerde in stress, hoofdpijn en regelmatig migraine. Daar wilde ik vanaf!

Ingrid begreep mij volledig en steunde me waar ze kon. Ik heb geleerd om anders en gezonder te gaan eten, maar ook wat het nemen van goede supplementen voor je doen. Na een tijdje begon ik dit ook werkelijk te merken: ik zat veel beter in mijn vel en kreeg weer meer energie. Dit smaakte naar meer!

Na het 10-weekse programma heb ik bij Ingrid nog een EMB-bloedtest laten doen. Een goede aanvulling. Wat een extra inzichten kreeg ik erbij!

Ingrid is het hele traject erg betrokken geweest. Ik ben haar heel erg dankbaar dat we de beste versie van mijzelf terug hebben gevonden!

Femke

(online programma, EMB bloedtest)

Mij is altijd verteld, meten is weten. Dus nieuwsgierig als ik ben afspraak met jou gemaakt. Bleek dat mijn lijf toch niet helemaal happy was. Er waren bepaalde intoleranties en tekorten te zien. Nu paar weken verder, met de nodige aanpassingen in mijn voedingspatroon, voel ik me al heel anders en merk ik dat mijn lijf hier ook heel blij van wordt. Dankjewel voor je inzichten en ik ga vrolijk door met ontdekken van nieuwe producten en recepten… 😘

Monique

(EMB bloedtest)

Mijn huid was nooit heel rustig. Veel talgproductie en ontstekingen. Sinds ik aan de visolie zit is mijn huid zichtbaar opgeknapt (rustiger en geen ontstekingen meer) Ik krijg zelfs complimentjes!

Anke

(visolie)

“Ik merk nu al een verschil in mijn energie maar wat voor mij het mooiste resultaat is, is de omschakeling in mijn denken waardoor ik het niet voor een korte periode vol zal houden. Het is een nieuwe manier van leven.
Dank je wel daarvoor!”

Tia