Ingrid Wassenaar | hormoon en gezondheidsexpert

Irene Rosas

Hormoontherapeut

“Ik help Ingrid met onder andere de EMB consulten, om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden!”

Hi! Even voorstellen, mijn naam is Irene Rosas. Sinds 2021 heb ik mijn diploma behaald en mag ik mezelf hormoontherapeut noemen. Daarnaast heb ik Toegepaste Stressologie gedaan en kan ik de EMB test uitvoeren.

Ik heb een grote passie voor voeding, gezondheid en hormonen! En met mijn enthousiasme hiervoor hoop ik jou er ook mee aan te steken! Want echt, met de juiste voeding en leefstijl kan je zoveel ten goede veranderen.

Mijn interesse voor voeding en leefstijl
is van jongs af aan al begonnen.

Toen werden de groene smoothies er met de paplepel al ingegoten. Thuis aten we vooral biologisch en puur. Met dit als achtergrond zal het vast geen verrassing voor jullie zijn dat ik heb besloten om andere mensen ook hierin te inspireren.

Na de middelbare school heb ik de opleiding doktersassistente gedaan. Tijdens deze periode heb ik Ingrid leren kennen, als een van mijn docenten 😉. Eenmaal geslaagd als doktersassistente heb ik nog een paar jaar in dit vakgebied gewerkt, maar het begon bij mij steeds meer te kriebelen om meer met gezonde voeding te gaan doen. Zodoende heb ik gekozen voor hormoontherapie.

Nu begeleid ik mensen naar een gezond en gebalanceerd leefstijl door middel van de juiste voeding en mindset! En dat is voor mij het mooiste wat er is, mijn werk is mijn passie en wat is het leuk dat ik dit bij Ingrid mag doen!

Ik werk bij Ingrid (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) waar ik de uitslag van de bloedtest bespreek.

 

Liefs, Irene