Ibiza Retreat

Make yourself a priority

5 t/m 11 oktober 2024

Als vrouw hebben we een hoop ballen hoog te houden.

Er wordt veel van ons verwacht en hierdoor zetten we onszelf vaak op plek 86. We vergeten onszelf en we normaliseren de lage energie, de kwakkelende gezondheid en de stemmingswisselingen die we ervaren. We zijn aan het overleven en er is weinig tijd voor een bruisend leven.

Dit moet en kan anders. 

Maar zolang jij in je eigen omgeving bent zul jij die sleur en patronen niet doorbreken. En blijf je doen wat je altijd deed. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om jezelf af en toe even te kunnen terugtrekken. Jezelf op te kunnen laden, en vooral om eens met een andere bril naar jezelf te kunnen kijken. En dat laatste is soms zo fijn. En zo belangrijk.

Want de dagelijkse keuzes die je maakt zijn dat echt bewuste keuzes? Of zijn dat vooral keuzes die ontstaan zijn vanuit een patroon? Niets is goed of fout hoor. Maar zijn bepaalde keuzes nog wel passend bij wie jij eigenlijk wilt zijn? 

Elske Boonstra en ik hebben de handen ineengeslagen en onze krachten samengebundeld om een fantastisch retreat neer te kunnen zetten. Het retreat wat elke vrouw nodig heeft.

Wij willen jou het moment bieden dat je jezelf een week lang kunt terugtrekken, opladen, maar waar je vooral ook nieuwe inzichten krijgt in de in de wereld van voeding, leefstijl, hormonen en gezondheid. En dat alles dus in de Spaanse zon, met een goed gezelschap en waar ruimte is om te lachen, huilen, ontspannen, troosten en proosten! 

Ik wil dat elke vrouw zich fucking fantastisch gaat voelen. Dat ze kan zijn wie ze wil zijn. Dat ze niet belemmerd wordt door bijvoorbeeld een kwakkelende gezondheid, een hormonale disbalans of een negatief zelfbeeld. 

Voor wie is het Ibiza Retreat?

 Het self care retreat is bedoeld voor vrouwen die vriendelijker naar zichzelf willen zijn. Die verlangen naar innerlijke rust, plezier en gezondheid. Die uit de dagelijkse sleur willen en die willen weten hoe ze weer goed voor zichzelf kunnen zorgen, zodat ze alles uit het leven kunnen halen!

 Het is voor vrouwen die in de bloei van hun leven zijn. Maar niet altijd die bloei voelen. Vrouwen die het gevoel hebben zichzelf constant voorbij te rennen, vrouwen die al langere tijd op standje automatische piloot staan, vrouwen die zichzelf te lang hebben weggecijferd, vrouwen die niet op hun allerbest functioneren, vrouwen die klaar zijn met hormonale disbalansen en vrouwen die weer willen leven in plaats van overleven. Vrouwen die zichzelf willen openstellen voor nieuwe inzichten op het gebied van voeding, hormonen, mindset, leefstijl en gezondheid.

Waarom jij mee zou moeten gaan…

Ik geloof erin dat wanneer je op een andere plek bent (weg uit je vertrouwde omgeving, weg van al je automatische patronen) je veel sneller, maar ook meer openstaat voor nieuwe dingen. Daarnaast zorgt een andere omgeving voor nieuwe inzichten.


Tijdens het retreat neem je tijd voor jezelf en stap je uit alle rollen die je aanneemt in het dagelijkse leven. Even op de pauzeknop duwen om te voelen hoe het echt met je gaat. Je hebt geen afleiding meer waar je je achter kunt verstoppen. Je creëert ruimte en tijd om te voelen en oprecht en eerlijk te zijn naar jezelf.

Onbewust word je elke dag overladen met prikkels en gedachtes. Door in een andere omgeving te stappen word je je bewust van je gedrag, patronen en overtuigingen. Doordat je meer rustmomenten neemt, is er meer ruimte om de signalen van je lichaam op te merken en weer in contact te staan met jezelf.


Ons leven is leuk, omdat wij grotendeels op ons allerbest kunnen functioneren. En zo dus alles uit ons dag en leven kunnen halen. Maar dat is dus niet altijd zo geweest. Wij hebben beide ervaren wat het is wanneer je geen regie meer hebt over je lichaam en gezondheid. Het gevoel te hebben dat je lichaam je in de steek laat. Máár we hebben ook beide ervaren wat kleine aanpassingen in je voeding en leefstijl voor groots effect kunnen hebben op je gezondheid en je welbevinden. En al onze tips, trics en ervaringen willen we tijdens dit retreat met jullie delen. Zodat jij je in deze week helemaal kunt laten overdompelen in de wereld van voeding, gezondheid, hormonen, sport en mind. 

Wat gaan we doen?

Onze visie is om het lichamelijke en het geestelijke aspect van jou te stimuleren:

Sport / bewegen – Er staan een aantal sportieve activiteiten op de planning. Zoals een beach work-out, een sup tocht, een prachtige hike en lekker wandelen. Deze gaan we zo inrichten dat het voor iedereen te doen is. Mocht je lijf zich hier niet goed bij voelen dan kunnen wij alleen maar aanmoedigen om daar naar te luisteren. Dit wordt tenslotte jouw week. Niets moet, alles mag.

Voeding – Onze passie ligt bij gezondheid en beide hebben wij ervaren dat voeding hier een grote rol inspeelt. In deze week gaan we heerlijk gezond eten waarin hormoon proof eten centraal  staat. Elske en Ingrid zullen samen de maaltijden bereiden en jullie meenemen in dit proces. Zo krijgen jullie direct te zien wat de basis is voor hormoonproof eten. 

Mindfulness –  We willen jullie zoveel mogelijk bewust maken van het moment. Dit gaan we doen door te mediteren, momentjes van bewustwording te creëren en te schrijven. We willen jullie laten zien dat je nog meer van het leven kunt genieten als je hier bewust aandacht aan geeft. We racen dagelijks door de tijd heen en vergeten stil te staan bij wat voor moois er om ons heen gebeurd. We zoeken vaak naar antwoorden buiten onszelf, maar de meeste antwoorden zitten gewoon in onszelf. Het is alleen een kwestie van erbij kunnen komen. Het weer toelaten. Af en toe even je ratio ‘uitzetten’ en je gevoel weer wat meer volgen. Je vrouwelijke energie weer meer laten stromen!

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Fittalk door Ingrid; hoe kun je ervoor zorgen dat je hormonen voor je gaan werken in plaats van tegen je.
 • Mini consult; ‘macht over je klacht’ door Ingrid (persoonlijk suppletie advies aan de hand van vragenlijst)
 • Fotoshoot (inclusief 5 portretfoto’s)
 • Yin Yoga
 • Breathwork > of familieopstelling
 • Cacao ceremonie
 • Meditaties
 • Er zijn 3 Jeep’s tot onze beschikking die je ook mag gebruiken voor eigen gebruik
 • Sportlessen
 • Vetzuurbalans meting
 • Hiken
 • Suppen

ENJOY! 

Naast alle activiteiten gaan we ook gewoon enorm lekker genieten met elkaar. Vakantie vieren! Het eiland verkennen. Elske weet als geen ander alle mooie plekjes op het eiland te vinden. Hier gaan we natuurlijk gebruik van maken. Maar ook: Lekker eten, drankjes drinken en dansjes doen. Het wordt zo leuk!

Het volledige programma volgt per mail.

Deze amazing vrouwen komen je inspireren

Ingrid Wassenaar

Expert op het gebied van hormonen, voeding en gezondheid. Ik ben pas tevreden wanneer vrouwen geen hormonale ongemakken meer ervaren. Wanneer vrouwen zich stralend, energiek en sexy voelen.”

Wanneer de hormonen in balans zijn ontstaat de magie. Als vrouw zal je je nooit fit, sexy, energiek en happy voelen zolang de hormonen een chaos zijn. Futloos, moe, stemmingswisselingen en een kilootje te veel; tel daar nog even die stressvolle baan en je hectische gezin bij op….. Stress, wie ervaart het niet. Steeds meer vrouwen kampen met hormonale klachten en dat is eeuwig zonde!

Als je weet hoe jouw hormonen werken kun je ze resetten en vervolgens ondersteunen, zodat je leert aan welk knopje je kunt draaien om je weer ‘on top of the world’ te kunnen laten voelen!

Elske Boonstra, founder van Els Balance

“Mijn ervaring tijdens de retreats is dat mensen patronen kunnen loslaten en zo écht tot hunzelf kunnen komen.”.

Ik ben een energieke jonge dame met een grote passie voor voeding, leefstijl en sport. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij defensie als sportinstructeur, ondervond ik een burn-out. Dit was voor mij het moment om voor mezelf te kiezen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik heb mij omgeschoold tot orthomoleculair voedingsdeskundige. Daarnaast woon ik op Ibiza en organiseer ik retreats die in het teken staan van sport, mind en voeding. Ik ben zelf altijd op zoek naar de Yin Yang wat betreft mannelijke en vrouwelijke energie. Ik wil jullie deze week hierin meenemen. Van actief sporten tot rustige yoga.

Mijn ervaring tijdens de retreats is dat mensen patronen kunnen loslaten en zo écht tot hunzelf kunnen komen. Fantastische mooie dingen ontstaan er na een week Ibiza. Durf jij het aan?

FAMAZING professional Ilse
FAMAZING professional Ilse

Ghylene – Breathwork

“Ademhaling is de enige manier waarop we hebben kunnen leven en evolueren – het is onze levenskracht”.

Breathwork betekent ademwerk en is een algemene term voor ademhalingstechnieken. Het betekent letterlijk bewust ademen waardoor jij in een bepaalde staat komt kom jouw lichaam met je te laten spreken. 
Daarnaast zorgt het voor ruimte in je hoofd, vertraagt het de hartslag en brengt het vernieuwde energie naar het lichaam, wat vele voordelen met zich meebrengt. Zowel mentaal, emotioneel als fysiek. 

Mijn naam is Ghylene en ik vind het enorm belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Mijn sessies zijn heel toegankelijk, aards en liefdevol. Je voelt je veilig bij mij en ik vind het belangrijk dat jij je écht gezien voelt. 

Mijn breathwork sessies gaan verder dan alleen ademen. Ik vind het fijn om jouw zintuigen te prikkelen. Dit doe ik onder andere door aardingsoefeningen, aromatherapie, bodyscan, intentie, lichaamswerk, sound therapie and a lot of ‘Ghy’ sparkles. 

Lauri – Cacaoceremonie & Heart opening Yin Yoga

Ik kom een hele fijne sessie geven waarbij de mind kalmeert en het hart opent.

Om zo ruimte te maken voor wat belangrijk is en los te laten voor wat niet meer dient. Dit doe ik door meditatie, muziek, cacao, yin yoga en Reiki Group Healing met elkaar te combineren. 

De cacaoceremonie opent op een zachte wijze het hart en werkt verbindend. Je zult steeds dieper jouw lijf in zakken en ook de verbinding met elkaar versterkt. De yin yoga, worden houdingen langer aangenomen. Het is een meditatieve vorm van yoga, om te kijken wat er van binnen speelt. Al met al een heerlijke selfcare ochtend, die de yin&yan, ofwel onze masculiene (man) en feminiene (vrouw) zijnde in balans brengt. 

FAMAZING professional Joan
Sanne Luna - Ibiza Retreat

Sanne Luna – Fotograaf

Sanne Luna gaat foto’s maken tijdens het retreat. Waaronder een fotoshoot van de groep maar ook van het individu. Je krijgt de je eigen portret foto gemaakt op een adembenemende plek.

Als Nederlandse fotograaf op Ibiza leg ik je vast in je kracht in de magie van Ibiza. Vanaf jonge leeftijd begon mijn fascinatie voor fotografie. Zodra ik mijn eerste stappen zette begon ik al te experimenteren met de camera van mijn ouders. De camera loopt als een rode draad door mijn leven.

Vorig jaar ben ik naar Ibiza vertrokken om hier mijn droom te leven. Ik vind het nog steeds zo bijzonder dat je een moment kunt vangen en voor altijd kunt vereeuwigen. Ik voel me bevoorrecht om mijn werk uit te mogen voeren op Ibiza en ik geef je graag de magie van het eiland mee!

Wat anderen zeggen..

Ibiza Retreat

Praktische informatie

Datum: 5 t/m 11 oktober 2024
Locatie: Villa Carlos. De typisch Spaanse villa in ‘Finca stijl’ – Villa Carlos is van Elske & Daniël. Gelegen in het pittoreske dorpje San Carlos wat zich bevindt in het Noorden van het eiland. Het noorden van Ibiza typeert zich aan de rust en mooie natuur. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 5 kilometer afstand en San Carlos is te voet te bereiken op zo’n 2 kilometer. De Villa is gelegen op het platteland omringd met bos waar je heerlijk kunt wandelen. Voor meer foto’s kun je terecht op de instagram pagina @villa.carlos.ibiza.

Deelnemers:
Maximaal 14 vrouwen
Prijs 2-persoonskamer: €2200,- per persoon

Inclusief:

 • 6 overnachtingen
 • Transfer van vliegveld naar villa*
 • Hele week beschikking tot Jeeps
 • De activiteiten en workshops
 • 2 hoofd maaltijden per dag
 • Voldoende water, fruit en snacks
 • Avond uiteten in restaurant

*Transfer is alleen voor gezamenlijke vlucht (tijden volgen nog). Neem je een andere vlucht/tijd dan dien je zelf jouw transfer te regelen.

Exclusief:

 • Vlucht
 • Eventueel eten buiten de deur

​Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je een mail sturen naar: info@ingridwassenaar.nl

Algemene voorwaarden:

Lees hier de algemene voorwaarden.

Voor als je nog twijfelt..

Bekijk hier de reviews van deze dames die vorig jaar zijn meegeweest! Dit wil je niet missen toch? 😉

Ben jij er bij?

Loop je al te stuiterballen bij het idee dat je een fantastische week vol SELFCARE gaat beleven? Ben jij toe aan dit heerlijke cadeau voor jezelf? Wil je zeker zijn dat je er bij bent? Schrijf je dan snel in! We hebben namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.