NIEUW EBOOK
'VOED JE BREIN BLIJ'

Heb je ooit afgevraagd waarom je sommige dagen barst van de energie, terwijl je je andere dagen het liefst opsluit en nergens zin in hebt?

Welkom in de wereld van neurotransmitters, de hormonen die jouw gemoedstoestand, energieniveau en algemeen welzijn bepalen. In ons jachtige leven vergeten we vaak dat ons brein, als het dirigent van ons interne orkest, voortdurend communiceert via chemische boodschappers. Maar wat als deze boodschappers uit balans raken, als de harmonie verstoord is? Steeds meer mensen hebben te maken met een minder goede geestelijke gezondheid. Ik heb het zelf ook ervaren. Op mijn 26e ging ik burn out. Ik gaf mijn omgeving de schuld. Maar met de kennis van nu weet ik dat dat niet reëel was.

We ervaren steeds meer prikkels, kunnen ons moeilijker ontspannen, zijn neerslachtiger, slapen slecht en ervaren een korter lontje. Zomaar even een paar kreten die ik veel voorbij hoor komen in mijn werk als hormoontherapeut.

En dat kan anders. Dat moet anders.

Je brein is namelijk je motor waar alles op draait. Dus wil jij je energiek, goed, gelukkig en relaxt voelen dan is het belangrijk dat je brein optimaal kan functioneren.

In dit e-book neem ik je mee op reis door de wereld van neurotransmitters; de boodschappers die jouw humeur en welzijn beïnvloeden. Ontdek hoe je deze ongrijpbare chemische stoffen kunt beïnvloeden, voeden en stimuleren om je brein weer te laten stralen met positiviteit. Want jouw neurotransmitters bepalen hoe jij je voelt!

Ben jij klaar om je mentaal veerkrachtiger te voelen? Dompel jezelf onder in praktische tips, boeiende inzichten en een handige checklist die je op weg zal helpen naar een goede geestelijke gezondheid. Schaf ‘m aan via onderstaande link en je ontvangt hem direct in je inbox! Daarna ontvang je ook af en toe mijn inspiratiemails.