Fit Talks

Motiveert mensen om gezonder te leven.

SPREKER HORMONEN EN
GEZONDE LEEFSTIJL

Ik vind het fijn om kennis te delen. Mensen iets bij te kunnen brengen en te inspireren. In mijn werk als docent verpleegkunde heb ik dit jaren gedaan. Ook op social media inspireer ik al een hoop mensen met tips en adviezen voor een gezonde leefstijl.

Spreker Ingrid Wassenaar

Fit Talks

Mijn naam is Ingrid Wassenaar en ik ben een ervaren hormoon en gezondheidsexpert die met veel passie, enthousiasme, én met een tikkeltje humor, het liefst hele dagen vertel over alles op het gebied van gezonde voeding, hormonen en leefstijl. Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is als je je niet fantastisch voelt. Ook ik heb langere tijd niet op mijn allerbest gefunctioneerd. Door middel van simpele aanpassingen in mijn voeding en leefstijl kan ik dat nu wel. En dat gun ik iedereen!

Ik heb inmiddels al duizenden vrouwen (en ook zeker mannen) geholpen om zich weer topfit te voelen. Ik bied meerdere programma’s aan ter ondersteuning van het optimaliseren van de gezondheid. Daarnaast ben ik ook in te huren als spreker voor fittalks. Als spreker voel ik mij als een vis in het water. Al op jongere leeftijd (12 jaar docent verpleegkunde geweest) vond ik het gaaf om mijn kennis te mogen delen. Mijn endorfines stijgen wanneer ik mijn kennis mag delen en mensen kan inspireren en motiveren voor het maken van gezondere keuzes.

Ik kan als spreker verschillende onderwerpen aan bod laten komen. Een voorbeeld van de onderwerpen waar ik afgelopen tijd over heb gesproken zijn:

  • Van uitgebluste vrouw, naar voel je weer ‘wauw’
  • Hormonen in balans, alles in balans
  • Burn-out
  • Darmen, je tweede brein
  • Niet vullen maar voeden
  • Van hormonale heks, naar weer zin in seks
  • Leven volgens je cyclus
  • Healthy ageging (gezond ouder worden)
  • De invloed van suikers op je gezondheid en hormonen
  • Good food, good mood

Waar ik fittalks heb mogen geven:

Anderen over Ingrid

“Ingrid kan op een overtuigende en makkelijke manier informatie overbrengen en zorgt ervoor dat de tips en handvatten direct toepasbaar zijn. Ik heb vanaf het begin tot het eind aan je lippen gehangen.”

“Het is leuk om naar Ingrid te zien en luisteren. De informatie wordt namelijk op een pakkende en leuke manier overgebracht. Er hangt een leuke en fijne energie. Ik vond alles, wat ze in die anderhalf uur vertelde, interessant en heb alle informatie als een spons tot me genomen.”

“Wat een expertise heeft Ingrid. Ze weet zoveel te vertellen en zorgt ervoor dat het vanaf begin tot eind boeiend is. Ik ga direct de tips en adviezen implementeren.”

Een gezonde werkvloer

Een gezonde werknemer betekent een gezond bedrijf, want een fitte werknemer is productiever, gelukkiger en minder vaak en minder lang ziek.

Fitte en vitale werknemers zorgen dus voor een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit op de werkvloer.

Ik ben in te huren voor lezingen aan bedrijven met als doel het creëren van een gezonde werknemer en een gezonde werkvloer. De werknemer zal concrete tips en handvatten krijgen om zich vitaler en energieker te voelen.

Spreker Ingrid Wassenaar

Afgelopen jaren heb ik voor meerdere bedrijven mogen spreken:

Wil jij nog meer investeren in de duurzame inzetbaarheid van je personeel? Ik bied, naast de lezingen, ook een aanvullend programma op maat om de gezondheid van de werknemer nog meer te kunnen optimaliseren. Denk aan de bloedtest (Macht Over Je Klacht) waarbij we tekorten, intoleranties, disbalansen of blokkades inzichtelijk kunnen maken. Een supplementen advies op maat. Of de andere opties binnen mijn aanbod. De keuze is reuze en alles is mogelijk!

Het is fijn om te horen dat de mensen mij als inspirerend ervaren en dat ik de informatie op een leuke, grappige en eerlijke manier met veel expertise weet over te brengen.