VISOLIE VAN EQOLOGY

Visolie (Omega 3 vetzuren) kan jouw lichaam en geest meer in balans brengen

ONTVANG DIRECT ALLE INFO OVER PRIJZEN EN BESTELLEN

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt daarna gelijk alle info en prijzen via je mailbox.

4 tot 6 x per week vis eten, daar wordt jouw lichaam blij van!

Maar dat doen we helaas tegenwoordig niet meer. We eten hooguit één keer per week een visje (vaak ook nog een gekweekt visje). Ik adviseer dus dagelijks om visolie te suppleren. Waarom? Omdat elk mens omega3 vetzuren nodig. Elke dag. Het is een essentieel vetzuur wat ons lichaam zelf niet aanmaakt. Wat we dus uit voeding moeten halen.

Ik adviseer de visolie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 • betere slaap
 • betere concentratie
 • betere opname vitamines/mineralen
 • betere sportprestaties
 • mooiere huid/haar conditie
 • minder stemmingswisselingen
 • en sterker immuunsysteem

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

Veel vage klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Denk aan:

 • Vermoeidheid
 • Slaapproblemen
 • Hoofdpijn
 • Menstruatieklachten
 • Gewrichtsklachten
 • Stemmingswisselingen of depressieve gevoelens
 • Huidklachten
 • Concentratieproblemen
 • Allergieën
 • Moeite met afvallen
 • Insulineresistentie
 • PCOS

Mijn eigen ervaring

Zelf ben ik een aantal jaar geleden gestart met de visolie van Eqology.

Ik at en leefde al hormoonproof. Maar toch had ik een verstoorde omega3:omega6 balans. En dit terwijl ik hormoonproof at en gezonde vetten nam. Maar vis nam ik niet.

Sinds ik aan de visolie zit ervaar ik geen rugklachten meer, is mijn huid stralender, heb ik een betere vetverbranding en een betere concentratie. Het laat zien dat ons lichaam visvetzuren (DHA/EPA) nodig heeft voor een goede celgezondheid, lagere ontstekingsactiviteit (laaggradige ontstekingen) en goed functionerend brein.

Ook mijn kinderen geef ik het iedere dag, zodat op school lekker veel van de leerstof kunnen opnemen 😉

Ik was overtuigd! De positieve ervaring, de hoge dosering met de laagste oxidatiewaarde én de frisse smaak (ik houd niet van vis) zorgen ervoor dat ik het een top product vind. Ik ben daarom officieel Eqology partner geworden en raad nu de visolie aan al mijn cliënten aan!

Inmiddels gebruiken al ongelofelijk veel mensen de visolie en zie ik fantastische resultaten.

Evolutie

Gedurende de evolutie maakte ons brein een enorme ontwikkeling door. Gaan we namelijk terug in de evolutie, dan zien we dat het mensenbrein een enorme ontwikkeling doormaakte vanaf het moment dat de mens de savanne verliet en dichterbij water ging wonen. Vis werd ineens een belangrijke voedingsbron, waardoor we veel meer visvetzuren binnenkregen dan daarvoor. DHA zorgden ervoor dat we aan de top van de voedselketen kwamen. We gingen ons onderscheiden van de aap. Het brein ontwikkelde zich (prefrontale cortex). De brainfoods uit vette wilde vis (omega 3-vetzuren, jodium, selenium en zink) speelden hierin een belangrijke rol.

Sinds de agrarische revolutie zijn we het land in getrokken en hebben we afscheid genomen van de zee. Hierdoor is de consumptie van zeevoedsel (omega 3-vetzuren) enorm gedaald. Tegelijkertijd is de consumptie van granen (omega 6-vetzuren) enorm gestegen. Met tot gevolg dat we te weinig omega 3-vetzuren binnenkrijgen en de balans tussen omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren zoek is.

En dat is natuurlijk heel gek. Als we zien hoe belangrijk onderdeel omega3 voor ons brein is geweest gedurende de evolutie!

Wat zijn de voordelen van omega 3-vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart.

En goed nieuws voor zwangere vrouwen: Tijdens de zwangerschap helpt inname van DHA voor de hersenontwikkeling van de baby. En ook na de zwangerschap heeft het kindje baat bij het omega 3 vetzuur DHA die het binnenkrijgt uit borstvoeding. Geen borstvoeding? vanaf 6 maanden mag de baby visolie nemen. Je ontvangt via de mail meer informatie hierover.

Eqology visolie

Zelf werk ik met de meest zuivere visolie op de markt. Omdat in volledig achter hun werkwijze én product sta.

Persoonlijk stel ik hoge eisen aan supplementen en dat doe ik zeker als het om visvetzuren gaat (steeds meer vervuilde zeeën/vissen, overbeviste zeeën).

Mijn omega3 visolie supplement voldoet daarom aan de volgende criteria:

 • Het is een vloeibaar supplement (goed opneembaar door het lichaam)
 • Het is een hoog gedoseerde visolie
 • Het is duurzaam (MSC en CoC-gecertificeerd) >, gewonnen uit de snijresten van visfilet, zodat er geen extra (of onnodig) vissen gevangen hoeven te worden
 • De visolie bevat omega3 uit kabeljauw geviste afkomstig uit de koudste zeeën van de wereld (Noorwegen)
 • Laagste totoxwaarde (<4) > super verse olie!
 • Geschikt voor kinderen
 • Geschikt voor zwangere vrouwen
 • Zachte smaak
 • Geen (vieze) oprispingen
 • 100% natuurlijk
 • Bevat speciaal geselecteerde olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen (antioxidanten!)

Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Wil jij ook graag gebruik maken van deze visolie, vul je gegevens in op het formulier!

Klanten aan het woord

Mijn huid was nooit heel rustig. Veel talgproductie en ontstekingen. Sinds ik aan de visolie zit is mijn huid zichtbaar opgeknapt (rustiger en geen ontstekingen meer) Ik krijg zelfs complimentjes!

Anke

Waar ik bij mijn eerste zwangerschap enorm veel last had van vergeetachtigheid en neerslachtigheid had ik bij mijn tweede zwangerschap nergens last van. Ik ben zo blij met de visolie. Ik raad het inmiddels iedereen aan!

Jose

Sinds ik aan de visolie zit merk ik dat mijn haren meer glanzen, mijn zicht verbeterd is en ik meer energie ervaar.

Linda

Meten is weten

Zoals in onderstaand filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 5 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd.

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 3:1 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug.

In dit filmpje wordt duidelijk weergegeven hoe het komt dat de omega-3 / omega-6ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ Arctic visolie.

COLLAGEEN

Collageen is een soort ‘lijm’ voor je huid, haar en nagels, maar ook voor je botten, spieren, pezen en ligamenten.

Anti & healthy aging

De jonge huid maakt veel collageen aan. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af. Dit gebeurd tegenwoordig al vanaf je 20e levensjaar (mede door tekorten voeding). Je ziet dat bijvoorbeeld aan verslapping van de huid, rimpeltjes, vlekjes die ontstaan en dunner wordend haar. Dit is niet leuk voor je huid (en voor jezelf als je een beetje ijdel bent 😉), maar het heeft meer gevolgen voor het lichaam. Daarom is het zinvol om collageen dagelijks toe te voegen.

Waarom collageen? Collageen bestaat uit diverse bestanddelen en is overal in je lichaam te vinden. Iedere soort heeft weer een andere taak. Zo zorgt de ene soort collageen voor je huid, terwijl andere soorten voor je ogen en spieren zorgen. Er zijn zelfs collageen soorten vindbaar in je aderen, botten en organen. Je snapt. Een enorm belangrijk en onmisbaar eiwit dus.

Meer voordelen van collageen

Huid, haar en nagels
Collageen bevorderd de elasticiteit van de huid (stevigere huid, minder rimpelvorming, minder cellilute etc), de nagels worden sterker gemaakt en de haargroei wordt bevorderd. Je kunt binnen 16 weken al aanzienlijk dikker en langer haar (ook nagels) krijgen!

Botten, spieren, pezen en ligamenten
Collageen kan bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van het lichaam, doordat het de botten, spieren, pezen en ligamenten sterker en dichter maakt. Collageen werkt smerend voor je gewrichten. Gewrichten worden soepeler. Bye bye stijfheid of pijn in je gewrichten!

Sport je?
Als sporter krijgen je pezen, botten, spieren en gewrichten veel te verduren. Het is dan ook belangrijk dat deze weefsels sterk zijn en goed functioneren. Collageen draagt bij aan de spieropbouw en spierherstel na het sporten. Het zorgt tevens voor meer vetverbranding maar ook vermindering van blessures.

Darm
Collageen bevat aminozuren die goed zijn voor je darmwand en die het herstel en opbouw van je darm stimuleren. Collageen bevat bovendien ontstekingsremmende aminozuren die helpen de darmwand te kalmeren. Daarnaast helpt collageen om eiwitten af te breken. Fantastisch voor mensen met spijsverteringsklachten!

Hart en bloedvaten
Collageen zorgt voor flexibele slagaders. Je ziet dat door een tekort aan collageen de slagaders de grote druk niet goed aankunnen en zo sneller beschadigen. De wand verzwakt, zet te ver uit en dit heeft gevolgen op je gezondheid.

BESTEL VISOLIE + COLLAGEEN + VITAMINEN VAN EQOLOGY

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt daarna gelijk alle info en prijzen via je mailbox.