EQOLOGY VISOLIE BESTELLEN

Visolie (Omega 3 vetzuren) kan jouw lichaam en geest meer in balans brengen

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

3 à 4 x per week vis eten en Eqology visolie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

Ik raad al mijn klanten visolie aan, het is namelijk onmisbaar voor ons lichaam. En helaas eten we tegenwoordig veel te weinig vis. Naast dat ik je aanraad om zeker 3 à 4x per week vis te eten is jouw lichaam je dankbaar wanneer je dagelijks een goede visolie neemt. Het is onmisbaar voor jouw lichaam, maar ook je hersenen hebben hier profijt van.

Met het dagelijks nemen van visolie kunnen jouw klachten verminderen en verbeteren. Nog belangrijker: Start met de visolie om klachten te voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen.

2 Opties om visolie te bestellen

Garantie

Eqology garandeert dat als je je aan de aanbevolen dosering hebt gehouden, jouw ratio omega 3 / omega 6 gedaald is naar 1:5 of lager, waardoor je aanzienlijk minder kans loopt om ziek te worden. De bloedtest is echt een toegevoegde waarde, meten is immers weten!

Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij aanvang) al 1:3 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. Van de meer dan honderd mensen die we de afgelopen tijd in Nederland getest hebben, waren er echter maar 4 die onder de 1:3 zaten….”

BELANGRIJK: Dit is een 6 maanden bindend abonnement. Vanaf maand 2 ontvang je 1 fles van onze EQ Pure Arctic Oil voor slechts EUR 36 + €4,90 verzendkosten. Als het abonnement niet vóór maand 6 wordt beëindigd, gaat het door als maandelijkse automatische bestelling.

Visolie gebruiken wel of niet

Wil je een pakket van deze zuivere en hoog gedoseerde visolie aanschaffen?

Dan kun je deze nu direct via mij bestellen door dit formulier in te vullen.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Pakket
Select an option
Smaken
Select an option
Menu