VISOLIE VAN EQOLOGY BESTELLEN

En ook vitamines en collageen

VISOLIE

Visolie (Omega 3 vetzuren) kan jouw lichaam en geest meer in balans brengen

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

COLLAGEEN

Collageen = de ‘lijm’ die je lichaam nodig heeft!

Voor zowel huid, haar en nagels, als ook voor hart en bloedvaten, en zeker ook voor botten, spieren, pezen en ligamenten. En niet te vergeten; je darmen. Lees dit document voor alle uitgebreide info.

Opties om visolie, vitamine D3/K2 en/of collageen te bestellen

Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar 😊

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. 

Visolie gebruiken wel of niet

Wil je een pakket van Ecology (visolie, vitamines en/of collageen) aanschaffen?

Dan kun je deze nu direct via mij bestellen door dit formulier in te vullen. (Check goed of je IBAN nr klopt!)

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Visolie
Select an option
Smaak visolie
Select an option
Vitamine K2/D3 en/of Collageen
Select an option

Meten is weten

Zoals ook in het filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 5 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd. 

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 3:1 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug.