JE HORMONEN
DE BAAS

Als alle hormonen met elkaar in balans zijn ontstaat de magie

NIEUW PROGRAMMA COMING SOON

Eigenlijk is er niks in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door je hormonen. Pas als alle hormonen met elkaar in balans zijn ontstaat de magie; je voelt je niet alleen gezond, vitaal en sterk, je straalt ook meer, voelt je zelfverzekerd, je huid krijgt een mooie glow, je slaapt lekker, je bent vrolijker en je brein staat op scherp!

Veel mensen halen niet alles uit hun leven omdat ze te weinig energie en uithoudingsvermogen hebben en niet gezond zijn.

Verander je voedingspatroon en leefstijl en ervaar het. De sleutel ligt in jouw eigen handen. Je kunt pas weten wat hormonale balans voor je kan betekenen als je het zelf gaat ervaren.

Voor wie is het programma bedoeld?

 • Heb je al een tijdje last van vage klachten en gaat je lichaam steeds meer een beetje haperen.
 • Zit het energiegebrek, je kwakkelende gezondheid en gekke kwaaltjes je enorm dwars en wil je graag die extra kilo’s kwijt en je cyclus een beetje relaxt doorlopen?
 • Of word je ’s ochtends vroeg al moe wakker, heb je last van stemmingswisselingen en minder zin in seks?
 • En wil je graag hulp om van die ‘horrormonen’ weer hormonen te maken. Die voor je gaan werken, in plaats van tegen je

Allemaal signalen dat je hormonen niet in balans zijn. Super vervelend en waarschijnlijk ben jij er al helemaal klaar mee en wil je graag hulp om die ‘horrormonen’ weer hormonen te maken die voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Wat je leeftijd ook is; zorg dat je fit bent voor de toekomst die voor je ligt en werk preventief aan je gezondheid. Iedere reis begint met de eerste stap. Met dit programma zorg jij er weer voor dat je lekker in je vel komt te zitten! Doe je mee?

Het programma bestaat uit:

1

Recepten

Inclusief een boodschappenlijst ontvangen die passen bij een volwaardig hormoonproof voedingspatroon.

2

Tweewekelijks vragenrondje

Elke twee weken de mogelijkheid tot het stellen van vragen tijdens een webinar. De deelnemers zien elkaar niet. Je kunt je vraag voorafgaand van het webinar aan mij mailen en ik ga deze (evt anoniem) in het webinar beantwoorden. Je hoort zo elkaars vragen en mijn antwoord daarop. Dat is rete interessant, want er zijn vaak enorm veel herkenningspunten. Je kunt het webinar altijd terugkijken als het je niet lukt om live aanwezig te zijn.

3

Bonus informatie

10 Weken lang krijg jij informatie via e-mail en video’s over voeding, leefstijl, mindset en hormonen. Dat is tien weken lang extra inspiratie, adviezen, tips en kennis om de overgang naar een gezonde leefstijl te ondersteunen.

Klanten aan het woord

Ik heb de cursus als erg prettig en leerzaam ervaren. De recepten waren makkelijk te volgen en erg lekker. Ik had nooit gedacht dat gezond eten zo lekker kon zijn. Samen met mijn vriend hebben we de recepten gevolgd en we voelen ons beide veel fitter, energieker en gezonder. De hoofdstukken in de modules waren overzichtelijk en hier heb ik ook erg veel van geleerd. Heel waardevolle informatie.

Ik voelde me vaak energieloos, was erg moe gedurende de dag en werd altijd erg moe wakker met een pijnlijk lichaam. Dan wist ik echt niet hoe ik de dag door moest gaan komen. Ook na het eten had ik vaak een dip in mijn energielevel. Mijn lijf voelde vaak onrustig. Ik had ook vaak vage klachten.

Ik zit nu vol energie en heb geen last meer van vage klachten! Ik voel me echt veel lekkerder en heb meer zin om dingen te ondernemen! Echt een aanrader deze cursus!

Marrit

De cursus heeft me heel veel inzicht gegeven, ik wist veel te weinig over hormonen. Ook heb ik nu meer aandacht voor ontspanning.

Ja ik raad dit iedereen aan, deze inzichten gun ik iedere vrouw!

Het enthousiasme van Ingrid en de wijze waarop het is aangeboden, is super. Ingrid heeft veel kennis en legt dit in behapbare brokken en duidelijk uit per module.
Ik ben echt meer dan tevreden. Hoewel ik me niet helemaal aan de weken heb gehouden, ben ik wel erg tevreden met wat de cursus heeft gebracht en heeft dit tot structurele veranderingen geleid. Ik heb ook inzicht in waar het beter kan (meer groente, minder chocolade en wijn).

Anoniem

Ingrid is ontzettend behulpzaam, geïnteresseerd en lief.

Ik begon aan dit programma vanwege een miskraam en daarbij kwam nu een burn out. Eigenlijk zou elke vrouw deze cursus moeten volgen. Ik heb het in het verleden ook bij Vivian Reijs gevolgd, maar de cursus van Vivian kan niet tippen aan die van Ingrid. Waarom? Omdat Ingrid duidelijk is, duidelijke taal spreekt en betrokken is bij je doormidden van de live q&a en dat je met al je vragen bij haar terecht kunt. De begeleiding en de Q&A’s waren geweldig. Je gaf overal antwoord op en ook van de vragen van de anderen veel geleerd.

Ingrid, je bent een moordvrouw!

Anoniem

Na het programma:

 • Weet jij wat een gezonde leefstijl inhoudt.
 • Heb je meer energie, slaap je beter en zijn je lichamelijke klachten minder of zelfs helemaal verdwenen.
 • Ben jij, wanneer je dat wilt, in gewicht afgenomen.
 • Weet jij te luisteren naar je lichaam wanneer die gaat fluisteren. Je weet vervolgens aan welk ‘knopje’ je moet draaien om ervoor te zorgen dat je lichaam niet hoeft te schreeuwen en dat je je hormonen te allen tijde de baas blijft.
 • Heb je een mooie verzameling aan passende recepten die je makkelijk maakt voor jou (en je gezin).

Ik beloof je; het is misschien eerst even wennen om anders te eten en het kost je zeker in het begin ook iets meer tijd en energie. Maar uiteindelijk zul je je er zoveel beter door voelen. Je gaat meer genieten van eten en je gaat weer pure ingrediënten proeven. Echt, je wilt nooit weer anders. En onthoud; als ik het kan, kun jij het helemaal 😊

Opties & prijzen

COMING SOON


We werken aan een nieuw programma. Binnenkort meer info!

COMING SOON


We werken aan een nieuw programma. Binnenkort meer info!

COMING SOON


We werken aan een nieuw programma. Binnenkort meer info!

Na je investering in dit programma:

 • Heb je jouw voeding en leefstijl dermate omgegooid, dat je duidelijk verschil merkt in je gezondheid.
 • Weet je wat je moet doen om jouw gezondheidsklachten aan te pakken.
 • Heb je weer de energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.
 • Voel je je fitter, gezonder en gelukkiger.
 • Zijn eventuele voedingstekorten herstelt.
 • Kan je zelfstandig verder met hernieuwde focus in je gezondheid!