PROGRAMMA | HORMONEN DE BAAS

Als alle hormonen met elkaar in balans zijn ontstaat de magie

Eigenlijk is er niks in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door je hormonen. Pas als alle hormonen met elkaar in balans zijn ontstaat de magie; je voelt je niet alleen gezond, vitaal en sterk, je straalt ook meer, voelt je zelfverzekerd, je huid krijgt een mooie glow, je slaapt lekker, je bent vrolijker en je brein staat op scherp!

Veel mensen halen niet alles uit hun leven omdat ze te weinig energie en uithoudingsvermogen hebben en niet gezond zijn.

Verander je voedingspatroon en leefstijl en ervaar het. De sleutel ligt in jouw eigen handen. Je kunt pas weten wat hormonale balans voor je kan betekenen als je het zelf gaat ervaren.

Vage lichamelijke klachten

Voor wie is het programma bedoeld?

Heb je al een tijdje last van vage klachten en gaat je lichaam steeds meer een beetje haperen.
Zit het energiegebrek, je kwakkelende gezondheid en gekke kwaaltjes je enorm dwars en wil je graag die extra kilo’s kwijt en je cyclus een beetje relaxt doorlopen?
Of word je ’s ochtends vroeg al moe wakker, heb je last van stemmingswisselingen en minder zin in seks?
En wil je graag hulp om van die ‘horrormonen’ weer hormonen te maken. Die voor je gaan werken, in plaats van tegen je

Allemaal signalen dat je hormonen niet in balans zijn. Super vervelend en waarschijnlijk ben jij er al helemaal klaar mee en wil je graag hulp om die ‘horrormonen’ weer hormonen te maken die voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Wat je leeftijd ook is; zorg dat je fit bent voor de toekomst die voor je ligt en werk preventief aan je gezondheid. Iedere reis begint met de eerste stap. Met dit programma zorg jij er weer voor dat je lekker in je vel komt te zitten! Doe je mee?

Het programma ‘Je hormonen de baas’ bestaat uit:

Bloedtest aanvragen Friesland en uitvoeren

Recepten

Inclusief een boodschappenlijst ontvangen die passen bij een volwaardig hormoonproof voedingspatroon.

Bloedtest opsturen

Tweewekelijks vragenrondje

Elke twee weken de mogelijkheid tot het stellen van vragen tijdens een webinar. De deelnemers zien elkaar niet. Je kunt je vraag voorafgaand van het webinar aan mij mailen en ik ga deze (evt anoniem) in het webinar beantwoorden. Je hoort zo elkaars vragen en mijn antwoord daarop. Dat is rete interessant, want er zijn vaak enorm veel herkenningspunten. Je kunt het webinar altijd terugkijken als het je niet lukt om live aanwezig te zijn.

Uitslagen bespreken

Bonus informatie

10 Weken lang krijg jij informatie via e-mail en video’s over voeding, leefstijl, mindset en hormonen. Dat is tien weken lang extra inspiratie, adviezen, tips en kennis om de overgang naar een gezonde leefstijl te ondersteunen.

Klanten aan het woord

Na het programma:

Weet jij wat een gezonde leefstijl inhoudt.
Heb je meer energie, slaap je beter en zijn je lichamelijke klachten minder of zelfs helemaal verdwenen.
Ben jij, wanneer je dat wilt, in gewicht afgenomen.
Weet jij te luisteren naar je lichaam wanneer die gaat fluisteren. Je weet vervolgens aan welk ‘knopje’ je moet draaien om ervoor te zorgen dat je lichaam niet hoeft te schreeuwen en dat je je hormonen te allen tijde de baas blijft.
Heb je een mooie verzameling aan passende recepten die je makkelijk maakt voor jou (en je gezin).

Ik beloof je; het is misschien eerst even wennen om anders te eten en het kost je zeker in het begin ook iets meer tijd en energie. Maar uiteindelijk zul je je er zoveel beter door voelen. Je gaat meer genieten van eten en je gaat weer pure ingrediënten proeven. Echt, je wilt nooit weer anders. En onthoud; als ik het kan, kun jij het helemaal 😊

Gezonde recepten voor afvallen

Opties & prijzen

Er zijn bij dit programma 3 opties waar je voor kunt kiezen:

(LET OP: Het programma start weer op 1 september 2022)

Unieke online programma ‘Hormonen de baas’
€377,-
 • Voor vrouwen die op een gezonde, verantwoorde wijze de hormonen in balans willen krijgen. Vrouwen die willen shinen en bruisen, vrouwen die willen afvallen zonder dieet en vrouwen die de hormonen de baas willen zijn, zodat ze alles uit het leven kunnen halen wat ze maar willen!

 • WAT KRIJG JE?

 • * ‘Hormonen de baas’ is een online persoonlijk ontwikkelingsprogramma.
 • * Je ontvangt na je aankoop online toegang (vanaf september 2022) tot 10 modules.
 • * Je krijgt 24/7 toegang tot dit programma. Het programma is 6 maanden lang beschikbaar.
 • * Elke week verschijnt er een module, zodat je in totaal 10 modules kunt inzien.
 • * De modules bestaan uit: werkboeken (boordevol informatie, tips en adviezen), weekmenu’s met hormoonproof recepten, video’s, Q&A’s en bonusmateriaal.
 • * Om de week zal er een online groepsmeeting zijn, in de vorm van een webinar. De deelnemers zien elkaar niet. Ze zien alleen mij. In ca. 45 minuten beantwoord ik vragen, welke vooraf (indien gewenst anoniem) ingediend kunnen worden.
 • * Toegang tot besloten facebook community waar we tips en verhalen kunnen delen met elkaar. Ook hier ga ik elke week een keer live ga om bijvoorbeeld een vraag te beantwoorden, iets te delen, advies te geven en te inspireren.
VIP pakket goud
€1097,-
 • Het unieke online programma ‘Hormonen de baas’ in combinatie met de bloedtest, 2 persoonlijke 1 op 1 coach gesprekken met mij èn een live middag met alle Goud deelnemers. Exclusief traject voor vrouwen die de definitieve omslag willen maken naar een gezondere versie van zichzelf. Vrouwen die net iets meer behoefte hebben aan intensievere begeleiding. Vrouwen die verlangen naar een energiek en gezond leven. Vrouwen die klaar zijn voor de toekomst.

 • WAT KRIJG JE?

 • * Alles uit het unieke online programma en VIP pakket zilver.
 • * Tijdens het exclusieve traject krijg je 2 persoonlijke 1 op 1 consulten, van circa 30 minuten. Hier bespreken we jouw nieuwe ervaringen, vragen, vorderingen, passen we eventueel je suppletieplan aan en zetten we constant de puntjes op de i.
 • * één live middag met alle goud deelnemers bij elkaar. Tijdens deze middag wordt de lunch verzorgd en zal ik een inhoudelijke en inspirerende workshop verzorgen.
 • * Alles om jou te kunnen laten shinen, om je gezondheid te boosten en bovenal om je op je allerbest te kunnen laten functioneren! Niet alleen voor nu, maar voor de rest van je leven.
Orthomoleculair voedingstherapeut Ingrid Wassenaar

Na je investering in dit programma:

Heb je jouw voeding en leefstijl dermate omgegooid, dat je duidelijk verschil merkt in je gezondheid.
Weet je wat je moet doen om jouw gezondheidsklachten aan te pakken.
Heb je weer de energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.
Voel je je fitter, gezonder en gelukkiger.
Zijn eventuele voedingstekorten herstelt.
Kan je zelfstandig verder met hernieuwde focus in je gezondheid!