SUPPLEMENTEN ADVIESLIJN

Mail of bel voor advies op maat

SUPPLEMENTEN ADVIES

Er zijn zoveel verschillende supplementen op de markt. Maar waar begin je en welke supplementen zijn nu goed voor jou? Ieder mens is anders en daarmee de behoefte en ondersteuning qua supplementen ook. Wij kijken daarom graag met je mee, zodat jij de juiste keuzes kunt maken om je lichaam te ondersteunen waar nodig.

Waarom supplementen?

“Gebruik jij supplementen? Je bent toch een voorstander van de kracht van voeding?” Dit soort reacties hoor ik wel eens wanneer ik iets uitleg over supplementen. Als er iemand is die dagelijks bezig is met de kracht van eerlijk, onbewerkt, gevarieerd voedsel is, dan ben ik het wel. Als je tekorten wilt voorkomen en daarmee je gezondheid wilt optimaliseren, zijn écht voedsel, een gezonde leefomgeving, beweging en ontspanning dé pijlers. Toch zie ik ook dat supplementen een snelle en positieve wending kunnen geven aan iemands gezondheid. Althans, goede en hoogwaardige supplementen.

Ook wanneer je gezond en gevarieerd eet?

We leven in een bijzondere stressvolle tijd. Velen zijn naast vader/moeder, ook; werkende, liefdevolle partner, gezellige vriendin, vrijwilliger en dan wil je ook nog even je ‘socials’ bijhouden. Teveel dingen in te weinig tijdsbestek. Stress rooft vele vitamines en mineralen. Dus in deze tijd, met onze hoeveelheid stress is het aan te raden om extra ondersteuning te bieden met supplementen.

Maar er zijn meer redenen waarom ik een voorstander ben van voedingssupplementen.

 • Omdat het simpelweg niet altijd lukt om met voeding je lichaam in balans te brengen.
  Een voorbeeld; je moet 4 – 6 keer per week vis eten wil je een goede vetzuurbalans creëren. Wie lukt het tegenwoordig om 4 keer in de week een vette wilde vis te eten?
 • We kunnen bepaalde vitamines en mineralen niet gemakkelijk zelf aan maken, waardoor we dus massaal tekorten daarin hebben.
 • Onze voedingsbodem behoorlijk uitgeput. Onze voeding bevat minder vitamines en mineralen dan een aantal jaren geleden.
 • We eten meer (sterk) bewerkte voeding die arm zijn aan vitamines en mineralen.
 • Door spijsverteringsproblemen kunnen we minder goed vitamines en mineralen opnemen.

Dit maakt supplementen voor iedereen waardevol. Je zult merken dat wanneer jij belangrijke essentiële vitamines/mineralen bij gaat slikken jij je al veel beter kunt gaan voelen.

Dagelijks krijg ik zoveel vragen via de mail, instagram en facebook over welke supplementen iemand het beste kan nemen in een bepaalde situatie. Of bij bepaalde klachten. Ik snap dat volkomen. Je wilt je immers weer op je allerbest gaan voelen.  Echter het is voor ons belangrijk om een gedegen advies te kunnen geven. Een advies op maat. Omdat elk mens en elk lichaam weer anders is.

Mail of bel met de
supplementen advieslijn

Supplement advies op maat
via mail

€14,95


Wij geven jou graag advies op maat. Daarvoor hebben we eerst wel iets achtergrondinformatie nodig.

Hoe gaat het in z’n werk:

 • Je meld je aan voor het inschrijven van het supplementen advies.
 • Je ontvangt een intake formulier met enkele vragen over je (gezondheid)situatie, hulpvraag en behoefte.
 • Aan de hand van dit formulier ontvang je van ons, via de mail, een suppletie advies op maat.
  .

Supplement advies op maat
via telefonisch consult

€27,95


Wil je liever iemand spreken? Dan kun je bellen met één van de therapeuten.

Hoe gaat het in z’n werk:

 • Je meld je aan voor het telefonische consult
 • Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een vragenlijst, zodat wij dit vooraf kunnen bestuderen.
 • Wij bellen jou en geven je persoonlijk advies en informatie en daarnaast kun je al je vragen stellen!
 • Na het consult ontvang je via de mail jouw supplementen adviesplan.