Spreker hormonen en gezonde leefstijl

Ik heb als missie om Friesland een beetje gezonder te maken.

Ik vind het fijn om kennis te delen. Mensen iets bij te kunnen brengen en te inspireren. In mijn werk als docent verpleegkunde heb ik dit ook jaren gedaan. Ook op social media inspireer ik al een hoop mensen met tips en adviezen voor een gezonde leefstijl.

Ik ben in te huren als spreker. Ik deel graag mijn kennis over gezondheid en hormonen voor een enthousiaste groep vrouwen. Daarnaast ben ik ook in te huren voor lezingen aan bedrijven met als doel het creëren van een gezonde werknemer en een gezonde werkvloer. De werknemer zal handvatten krijgen om zich vitaler en energieker te voelen, waardoor ziekteverzuim afneemt.

Afgelopen jaren heb ik voor meerdere groepen en bedrijven mogen spreken:

 • Veiligheidsregio Fryslan
 • Gemeente Leeuwarden
 • Wonen Noordwest Friesland
 • Beurs Vrouw! WTC Friesland
 • Beurs Huisje Boompje Baby, Martiniplaza Groningen
 • De Friesland zorgverzekeraar
 • ROC Friese Poort, Balans weken
 • Hogeschool Windesheim, Zwolle
 • Noordelijke Hogeschool Leeuwarden
 • Ziekenhuis Nij Smellinghe, Drachten
 • Particuliere zorginstelling Bos en Meerzicht, Rijs
 • Carins, organisatie voor maatschappelijk werk, Drachten
 • Vierseizoenen, baby en kinderwinkel, Leeuwarden

Het is fijn om te horen dat de mensen mij als inspirerend ervaren en dat ik de informatie op een leuke, grappige en eerlijke manier met veel expertise weet over te brengen.