Leef jij volgens je cyclus?

Hormoonbalans

Hoort visolie bij gezonde voedingHeb jij als vrouw ook dat je het ene moment barst van de energie en zelfvertrouwen? En het andere moment je een vaatdoek voelt die niet vooruit te branden is??

Als vrouw heb je met meerdere hormonen te maken in je cyclus. Niet alle hormonen zijn even fijn voor je🙃 (uiteraard wel belangrijk!)

Als je verstandig bent maak je gebruik van de cyclus en leef je erna.

Hoe? De eerste 2 weken van je cyclus is je oestrogeen het hoogst en ben je op je best🤗 Meer energie, je huid straalt als nooit tevoren, je bent op je knapst en bent socialer en creatiever! Beter dus om hier gebruik van te maken!! Plan dus die pittige presentatie, belangrijke meeting (of date😉) of fotoshoot tijdens deze eerste 2 weken. Gegarandeerd succes🙌.

De andere 2 weken kun je je het beste verstoppen 😉🤣 (slechtere huid, minder goed humeur, minder zelfverzekerd, minder stralend). Ik chargeer en generaliseer wellicht iets😉, want als je een gezonde leefstijl hanteert heb je veel minder last van deze twee progesteron weken!

Op mijn story gister kreeg ik veel reacties. Onder andere; “Ohhh nu snap ik dat mijn marathons soms voor geen meter willen en t andere moment wel”. Ben jij je bewust van je cyclus? En maak je er gebruik van?

Dit artikel delen:

Vorig bericht
Hoe voorkom je klachten tijdens de menopauze?
Volgend bericht
Sap detox voor een gezond lichaam
Wat te doen tegen stemmingswisselingen en PMS

Ingrid Wassenaar

Mijn naam is Ingrid Wassenaar en ik ben hormoontherapeut en orthomoleculair voedingstherapeut. Het is mijn missie om jou te laten inzien hoe belangrijk goede voeding en leefstijl is en wat voor geweldig resultaten een gezonde leefstijl heeft op je lichaam en je hormoonhuishouding. In mijn blogs lees je over hormonen, leefstijl, gezonde voeding en de invloed daarvan op onder andere klachten als PCOS, PMS, stemmingswisselingen, insulineresistentie en psychologische klachten. Lees hier meer over mij.

Meer lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.