FAMAZING UITVERKOCHT

Het event waar elke vrouw bij wil zijn,
het event dat jou amazing laat voelen!

27 mei 2023

HAPPINESS, ZELFLIEFDE, HORMONALE BALANS EN OPTIMALE GEZONDHEID.

Je als vrouw AMAZING voelen. Het klinkt allemaal heel erg leuk, maar wat heb je daarvoor nodig? Tijdens het FAMAZING event word je ondergedompeld in verschillende thema’s op het gebied van happiness, zelfliefde, hormonen en gezondheid.

Bekijk de aftermovie van Famazing 2023!

Wij willen dat elke vrouw zich FAMAZING voelt. Maar wees eerlijk? Hoe kun jij je amazing voelen als je jezelf op plek 86 zet? Het FAMAZING event vol inspirerende lezingen en workshops wordt jouw dag. Een dag waarin alles draait om jou! Een dag die ervoor zorgt dat jij geïnspireerd, gezonder, liever voor jezelf én met een grote big smile naar huis rijdt. Deze dag is een cadeautje voor jezelf. Een dag die simpelweg elke vrouw nodig heeft.

Tel daarbij op dat je je deze dag op een fantastische locatie bevindt, met ervaren sprekers en professionals, good food en non stop inspiratie voor het maken van gezondere keuzes in je dagelijkse leven. Je krijgt dé inzichten om liever voor jezelf te zijn, zodat jij je fucking amazing voelt!

Voor wie is het FAMAZING event bedoeld?

❤  Voor elke vrouw die zich FAMAZING wil voelen!
 De vrouw die voelt dat ze zichzelf op plek #1 mag zetten.
 De vrouw die elke dag keihard meerdere ballen hooghoudt en hierdoor zichzelf soms flink voorbij rent.
 Voor de vrouw die gewoon een dagje lekker wil genieten.
 Voor de vrouw die enorm toe is aan een dag selfcare.
 Voor de vrouw die op zoek is naar informatie, handvatten en praktische tips voor een gezond, fijn en gelukkig leven.
 Maar ook voor de vrouw die zichzelf belangrijk vindt en die het zichzelf gunt om een dagje ondergedompeld te worden in liefde, happiness en gezondheid.

Kortom, voor elke vrouw!

Hét event waar je bij wilt zijn. Het event voor alle vrouwen die zich (weer) FAMAZING willen voelen!

Hét event waar je bij wilt zijn.
Het event voor alle vrouwen die zich (weer) FAMAZING willen voelen!

Waarom dit FAMAZING event?

Onbewust word je elke dag overladen met prikkels en gedachtes. We denderen maar door. Regie over je eigen leven? Het is eerder dat je achterin die bus zit, ver weg van het stuur, en doordendert zolang de bus maar genoeg benzine heeft.
Stil staan bij wie je bent, wat je voelt en wat je echt wilt zit er niet bij. Tijd maken is iets waar je vast vaak naar verlangd. Hoe vaak doe je dat nou écht? En dan bedoel ik niet die ene 5 minuten of de zaterdagavond dat je zo lekker aan het bingewatchen bent. Nee ik bedoel échte selfcare. Intunen bij jezelf, uit je hoofd en in je gevoel. Want op de één of andere manier is en blijft het altijd lastig échte tijd voor jezelf te maken. En precies daarom is het FAMAZING event hét ideale cadeau aan jezelf. Jezelf een hele dag blootstellen aan alles op het gebied van happiness, zelfliefde en gezondheid #selflove!

Wat je onder andere kunt verwachten tijdens het event?

  • Yin Yoga workshop van Ilse Teitsma,
  • Ademwerk workshop van Joan Hoekstra, Je adem is jouw magische levensenergie
  • Een dosis geluk, inspirerende talk van MasterinHappiness koningin Maartje . Ik leer je een basis-gevoel van onvoorwaardelijk geluk te ontwikkelen.
  • Word weer de FAMAZING vrouw, fittalk van Ingrid Wassenaar, wanneer de hormonen in balans zijn ontstaat de magie.
  • Esther van der Werf, lezing over liefde voor jezelf
  • Een 3 gangen lunch met pure producten uit de streek. Gezond, lekker én hormoonproof.

Deze amazing vrouwen komen je inspireren

Ingrid

Expert op het gebied van hormonen, voeding en gezondheid. Oprichter van het FAMAZING event. “Ik ben pas tevreden wanneer vrouwen geen hormonale ongemakken meer ervaren. Wanneer vrouwen zich stralend, energiek en sexy voelen.”

Wanneer de hormonen in balans zijn ontstaat de magie. Als vrouw zal je je nooit fit, sexy, energiek en happy voelen zolang de hormonen een chaos zijn. Futloos, moe, stemmingswisselingen en een kilootje te veel; tel daar nog even die stressvolle baan en je hectische gezin bij op….. Stress, wie ervaart het niet. Steeds meer vrouwen kampen met hormonale klachten en dat is eeuwig zonde!

Als je weet hoe jouw hormonen werken kun je ze resetten en vervolgens ondersteunen, zodat je leert aan welk knopje je kunt draaien om je weer ‘on top of the world’ te kunnen laten voelen!

Ilse

Het is mijn missie om jou (weer) te laten stralen en te laten ervaren dat dat jij jouw potentieel kunt leven vanuit een ware innerlijke kracht. Dit kan op vele manieren, maar ik wil het je laten ervaren door YOGA!

Ik neem je op de FAMAZING dag mee in een heerlijke “Go with your GLOW” yogales. En nee we gaan niet zweven, maar.. FLOWEN als nooit tevoren en de vele voordelen van yoga op een fijne laagdrempelige manier ontdekkhen.

Bij Flow, of Vinyasa Yoga, beweeg je op het ritme van je ademhaling. Elke pose is het begin van de ander waardoor er snel kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen wordt opgebouwd. Doordat er wordt bewogen in een flow ontstaat er een magische verbinding tussen body, mind & soul. Uit je hoofd en in je hart met deze heerlijke energiebooster!

Zie ik jou op de mat zaterdag 27 mei?

FAMAZING professional Ilse
FAMAZING professional Joan

Joan

Ben je er klaar voor om een nieuwe versie van jezelf te ontmoeten? En samen met mij op een magisch avontuur te gaan?

Tijdens deze workshop ga jij opnieuw contact maken met je adem. Je adem is jouw magische levensenergie. Het is jouw creatiekracht. De adem is ons instrument om weer te mogen herinneren. In het hier en nu. Zoals je ademt leef je en zoals je leeft adem je. Waarom weten we dan nog zo weinig over onze ademhaling? Daar wil ik graag verandering in brengen.

Tijdens mijn workshop oefenen we met diverse ademhalingstechnieken die jou op allerlei manieren in het leven kunnen gaan ondersteunen. Ik nodig je uit om liefdevol in de spiegel te kijken en te ontdekken waar je nu nog niet volledig in je kracht staat.

Maartje

Hi, ik ben Maartje! Ik help gemotiveerde mensen bewuster, makkelijker, gelukkiger en krachtiger te leven. Door je te spiegelen en tools te geven om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken, zorg ik dat jij meer uit jezelf en het leven haalt! Ik werk met studenten, BN’ers, huismannen/vrouwen, grote ondernemers, kleine ondernemers, influencers en alles hier tussenin.

Geluk wordt niet bepaald door je omstandigheden. Hoe jij omgaat met jezelf, met je gedachten, je gevoelens, omstandigheden en anderen, dát bepaalt hoe gelukkig jij je voelt. Ik leer jou om je op slechte dagen en met moeilijke omstandigheden ook ok te voelen. Met superfijne en makkelijke tools die je elke dag kan gebruiken. Niks moeilijks, zweverigs of theoretisch, maar praktisch, makkelijk, toepasbaar en zelfs leuk! Ik leer je jezelf zó goed kennen dat je jezelf alles kan geven wat je nodig hebt.

Je wordt bewuster van je gedachten, van wie je in de kern bent. Je gaat informatie leren verzamelen, de hele dag door. Informatie die jou helpt om ieder moment opnieuw bewust te kiezen. Al ontdekkend kies en denk je steeds vaker helpend. Ik leer je een basis-gevoel van onvoorwaardelijk geluk te ontwikkelen.

FAMAZING professional Maartje
FAMAZING professional Esther

Esther

Levenstherapeut, Inner child therapeut, traumahealer en schrijfster. Ik inspireer jou om áltijd in jezelf te geloven, om dromen te volgen én help je te voelen dat je goed bent zoals je bent, met alle imperfecties, ben jij perfect.

Ik ga jou laten zien, hoe mooi en krachtig je bent, ik houd je een spiegel voor, want jij bént gewoon zo onwijs mooi! Ik heb geleerd dat het in het leven niet gaat over prestaties, maar over de grote oefening, hoe je ‘gewoon’ jezelf kunt zijn, op elk moment en in elke situatie. De beste relatie die je hebt te creëren is die met jezelf. Jezelf accepteren én liefhebben, precies zoals jij bent! Zoveel vrouwen voelen zich niet goed genoeg, het is de tijd, dat jij jezelf gaat zien vanuit zachtheid en liefde. Dit doe ik door een inspiratie talk te geven over zelfliefde en vrouwenkracht.

Mijn doel met deze talk, is om jou te laten voelen hoe amazing jij bent. Jezelf zien als het meest mooie geschenk wat er bestaat, want jij bent Liefde.

You are enough!

Algemene informatie

Datum: zaterdag 27 mei 2023

Tijd: 10:00 – 16.30 uur

Locatie: Slotplaats in Bakkeveen

Prijs: €125,- incl. BTW, overheerlijke 3-gangen lunch en drankjes

Ben jij er bij?

Loop je al te stuiterballen bij het idee dat je 27 mei een fantastische dag gaat beleven? Ben jij toe aan dit heerlijke cadeau voor jezelf? Wil je zeker zijn dat je er zaterdag 27 mei bij bent? Schrijf je dan snel in. We hebben namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. UITVERKOCHT!