EMB Bloedtest Friesland

EMB BLOEDTEST

Krijg weer macht over je klacht!

Gezonde voeding en hormonen
Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je een tekort hebt aan vitamines en mineralen?
Gezonde voeding en hormonen
Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt?
Gezonde voeding en hormonen
Ben je erg moe/futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, vergeet je van alles, heb je last van je darmen…?
Gezonde voeding en hormonen
Wil je een algehele gezondheidscheck en inzicht krijgen in energetische verstoringen en belastingen?
Gezonde voeding en hormonen
Wil je beter je lichaam leren kennen, weten wat je precies nodig hebt en wat niet? Wil je de regie weer pakken op je lichaam en je gezondheid?

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen.

Wat toont de EMB bloedtest aan?

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit.

Leverbelasting
Darmverstoring
Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)
Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)
pH balans (zuurtegraad van je lichaam)
B12-status (word je b12 wel echt opgenomen in de cel?)
Vitaminen panel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.)
Mineralen panel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort, etc.)
Vrije radicaal belasting
Spoorelementen panel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)
Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)
Bacteriële belasting
Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Tevens worden er reguliere waarden gemeten en geanalyseerd:

Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
Rode bloedcellen (erytrocyten)
Witte bloedcellen (leukocyten)
Hemoglobine (Hb, ijzer)en Hematocriet (Ht)
Mean Corpuscular Volume (MCV)en Concentration (MCHC)

Uhm….ben ik de enige?

“Ik snap dat je denkt dat je de enige bent met gekke klachten. Maar geloof mij, niets is minder waar. De meest voorkomende klachten zijn; vaginale schimmel, hormonale heks, verstoord ontlastingspatroon, laag libido, weinig energie, neerslachtig/depressief.

Voel je dus zeker niet uniek (gek of raar) met je hormonale klachten.”

Bloedonderzoek tekorten

Wat kost een EMB bloedtest?

De kosten bedragen €397,- (inclusief btw en verzendkosten):

De bedragen zijn opgebouwd uit de kosten voor de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de bloedafname, de analyse door het laboratorium, het uitwerken van het persoonlijk behandeladvies, het toelichten van de uitslag tijdens een online plenair consult met Ingrid en tot slot nog de mogelijkheid tot een persoonlijk consult met Irene.

De bloedtest wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Macht over je klacht met de EMB bloedtest

Hoe gaat dit in z’n werk?

 • Je ontvangt thuis de bloedtest, welke je gemakkelijk met een vingerprikje bij jezelf kunt afnemen (met behulp van instructie video). Mocht je het om één of andere reden niet prettig vinden, of lukt het prikken je niet zelf, dan ben je ook altijd welkom bij ons op kantoor.
 • Je ontvangt een uitgebreide anamnese/vragenlijst waardoor we je hulpvraag/klachten en gezondheid inzichtelijk kunnen krijgen. Zodat we de juiste oplossingen voor jouw klacht bereiken.
 • Wanneer de uitslag van het lab bekend is maken wij een persoonlijk advies plan en deze ontvang je (1 dag voorafgaand aan het 1e consult) via de mail.

Oke, klinkt goed. En hoe verder?

 • Na aankoop ontvang je via de mail een link voor het maken van een afspraak voor het bespreken van de bloedtest. Deze 1e bespreking is online en plenair (dit kan anoniem). Tijdens deze bespreking legt Ingrid de basis uit, dit is voor iedereen hetzelfde. Deze bespreking duurt zo’n 60 min.
 • Je ontvangt 24 uur van tevoren, via de mail, de uitslag van je bloedtest plus je persoonlijke behandelplan.
 • De online plenaire consulten worden twee keer in de maand aangeboden. Elke 1e  dinsdag van de maand en  elke 3e donderdag van de maand. Tijdstip: 11.00 of 15.00 uur.

 

 • Na deze plenaire bespreking volgt er nog een 1:1 consult voor het bespreken van je persoonlijke behandelplan, de koppeling naar de hulpvraag en is er de mogelijkheid tot het stellen van je persoonlijke vragen. Dit consult is online (maar kan ook fysiek) en zal zo’n 20 minuten in beslag nemen.

Maar…we zijn er nog niet, je krijgt nog meer!

Als bonus ontvang je ook nog:

 • een E-book ‘Leefstijl en voeding als medicijn’
 • voor 5 dagen gezonde hormoonproof recepten (ontbijt, lunch en diner) die gemakkelijk te bereiden zijn.
 • een video hoe je van een suikerverbrander weer een vetverbrander wordt (en dus meer energie ervaart, dieper slaapt, sneller afvalt, minder klachten etc).
 • Uitleg van alle parameters van de bloedtest.
 • een overzicht van Ingrid’s favoriete producten (mét kortingscode!)

Wat kost het?

Het gehele traject ontvang je voor de prijs van €397

Hoe gaat de EMB bloedtest in zijn werk?

Bloedtest aanvragen Friesland en uitvoeren

Stap 1 (Bloedtest aanvragen & uitvoeren)

Nadat je de bloedtest hebt aangevraagd ontvang je deze binnen 8 werkdagen in huis. De testen worden 2 maal per week verstuurd dus tussen bestellen en bezorgen zitten 3-8 werkdagen. Je neemt vervolgens zelf met een handige prikpen (heel klein prikje) druppeltjes bloed af uit je vinger. Er is maar weinig bloed nodig en je voelt er vrijwel niets van!

Middels een instructiefilmpje (die je via de mail ontvangt) krijg je duidelijk te zien welke stappen je moet nemen om de bloedtest te doen slagen.

* Indien de bloedafname niet goed lukt of je vindt het spannend, dan kan je mailen voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor en zorgen wij ervoor dat er bloed bij je afgenomen wordt.

Bloedtest opsturen

Stap 2 (Stuur de bloedtest op en plan het 1e consult)

Vervolgens vul je het bijgeleverde formulier in en als dit alles is gebeurd stuur je de test op naar Praktijk Wiersma (laboratorium waar ik mee samenwerk). Opsturen van de test kan op maandag t/m donderdag (vrijdag t/m zondag niet mogelijk i.v.m. het niet binnen 24 uur kunnen leveren).

Ook kun je vanaf dit moment (dus na versturen) een afspraak inplannen voor minimaal over 5 weken voor het 1e online plenaire consult met Ingrid; via de link die je bij aankoop ontvangt.

Uitslagen bespreken

Stap 3 (Uitslagen bespreken & leefstijl advies)

Na aankoop ontvang je van mij al het 1e e-book met leefstijl en voeding tips.

Terwijl je op de uitslag en het consult zit te wachten ontvang je van mij nog extra’s zoals een video en fijne recepten. Zodat je dus zelf al direct aan de slag kunt met de basis tips voor een gezonde voeding en leefstijl. Ook ontvang je een anamneseformulier die je in mag vullen.

Na circa 3 weken krijg ik de uitslag van je bloedtest binnen en op basis hiervan maak ik een persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie.

Dit persoonlijke behandelplan ontvang je 1 dag voorafgaand aan het 1e online groepsconsult. Na dit consult (wat je gerust anoniem bij kunt wonen) kun je alles even rustig op je in laten werken. Uiteraard ontstaan er daarna nog persoonlijke vragen! Dus op naar stap 4.

stap 4

Stap 4 (N.a.v. je vragen nog een persoonlijk 1-op-1 consult)

Tot slot kun je na enkele weken nog terecht voor een consult van 20 minuten (fysiek op kantoor of digitaal beeldbellen via teams). Ingrid of Irene beantwoordt je resterende persoonlijke vragen en geeft advies hierover. Na het 1e plenaire consult met Ingrid ontvang je een link om nog een afspraak voor een persoonlijk consult in te plannen.

Dit wil ik!

Ben jij klaar voor een gezondheidscheck? Wil jij inzichtelijk krijgen hoe je lichaam werkt, welke oorzaken ten grondslag liggen aan je klachten. Of wat je lichaam nodig heeft om (nog) beter te kunnen functioneren?